Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van ez? Elég sokat bírok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez? Elég sokat bírok elviselni és mégis 1 nap is olyan szomorúvá tesz

Figyelt kérdés

fél éve van párom és azóta sem találkoztunk a lényeg h majdnem minden nap beszélgettünk msn-en de mikor nem jelentkezik be mindig aggódok meg minden bajom van.

eléggé kocka vagyok de ilyenkor még játszani sem tudok minden bajom van

amkor mondja h nem fog jönni olyan szomró vagyok

de miért

15/F

2009. márc. 6. 23:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát... lehet, hogy te többet érzel, mint ő.

A csajok kiismerhetetlenek és sokszor hülyítik a másikat, csak tetszik nekik, hogy valaki odavan értük.

Ezzel is számolnod kell, hogy lehet, ő nem szeret annyira, mint te őt.

De nem akartalak megbántani. Kívánom, hogy ne ez legyen a háttérben.

2009. márc. 7. 00:26
 32/37 A kérdező kommentje:
már el tudom foglalni magam de még akkor is rá gondolok és minderól ami itt van a szobámban ő jut eszembe mert már annyi mindent csintunk eggyütt
2009. márc. 7. 00:26
 33/37 A kérdező kommentje:

valszeg azért van mert mikor montam neki mér előtte rég megrendelték a jegyeket

de én is nagyon remélem h nem az a problem

2009. márc. 7. 00:28
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez ilyen. Én meg bárkire nézek, mindenkiben őt látom :))

De ha mást nem, akkor nyáron jöjjön el írd meg neki.

Húsvét környékén pedig kicsit játszd meg magad, hogy haragszol rá picit amiért nem jött, mert már rég együtt lehetnétek... kicsit legyél hűvösebb, távolságtartóbb vele. Akkor majd futni fog utánad. És egyébként is meglátod hogyan reagál.

Összeveszni nem kell vele csak légy egy kicsit durci :)

Sok szerencsét

2009. márc. 7. 00:32
 35/37 A kérdező kommentje:

kössz a válszt

én pedig mindig mindenkiben őt akarom látni már 3x majdnem fordultam egy lány után és szóltam a nevén még gondolkozni sem godolkoztam de aztán rájöttem

2009. márc. 7. 00:35
 36/37 A kérdező kommentje:
még egyszer sem vitáztunk de lehet h megmondom h kicsit bánt h nem jött
2009. márc. 7. 00:36
 37/37 anonim ***** válasza:

Nem kell vitázni, csak légy kicsit kimértebb vele, tartózkodóbb. Mintha megsértődtél volna. Kicsit hisztizz és véletlenül se írj neki ész nélkül kedves dolgokat. Akkor majd észbe kap és ha számítasz neki akkor őszintén le fogja írni mit érez és majd elnézést kér meg írja, hogy de szeret és hogy kedves vagy aranyos meg hasonlók :)

Vagyis általában így megy.

2009. márc. 7. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!