Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez? Elég sokat bírok elviselni és mégis 1 nap is olyan szomorúvá tesz
fél éve van párom és azóta sem találkoztunk a lényeg h majdnem minden nap beszélgettünk msn-en de mikor nem jelentkezik be mindig aggódok meg minden bajom van.
eléggé kocka vagyok de ilyenkor még játszani sem tudok minden bajom van
amkor mondja h nem fog jönni olyan szomró vagyok
de miért
15/F

A pasimat és engem is egy ország választ el :( Mert ő az egyik felében lakik, én meg a másikban...
És annyira drága lenne még oda is a busz meg bármi, hogy bizony nem egyszerű...
De ha gyűjtesz pénzt valamikor találkozhattok biztos. És esetleg ő eljönne hozzád és itt töltene pár napot, vagy te náluk.
Vagy ha esetleg mentek nyaralni kérd meg szüleidet, hogy oda menjetek.
De ha tényleg igaz szerelem van köztetek akkor az kitart és akár később még össze is költözhettek :)
Bár még fiatal vagy, lehet idővel megváltoznak a dolgok
Azért sok sikert ;)
kössz hát a nagyszülei jönnek ide 2 hétre hósvétkor montam is neki de csak azt mondta nem tud csak nyáron
tudtam h ez lessz a válasz de ez is elszomorított

:))
Az nagyon jó, ha találkozni fogtok.
Nyugodtan tedd, amit szeretnél. Hülyeség, hogy egy fuú nem mutathatja ki az érzelmeit... nem tudom ki mondta, mikor a csajok mindig panaszkodnak, hogy a pasikból mindent fogóval kell kihúzni...
Vigyél neki virágot, esetleg valami kis ajándékot, ami majd emlékezteti rád mindig. Lehet ez valami plüss állatka is. Csokit azért ne, mert az nem maradandó. Bár tehetsz mellé azt is.
Öleld meg, ha tudod. Én ilyenkor nem tudom megölelni, mert zavarban vagyok és csak állok és mosolygok mint valami idióta :D
De adhatsz neki puszit is nyugodtan. És mondd, hogy sokkal szebb mint amilyennek képzelted. 2-3 alkalommal nyugodtan elmondhatod neki, hogy mennyire örülsz, hogy itt van.
Nyisd ki neki az ajtót mindig kérdezd meg jól érzi-e magát stb. Szerintem nem rossz ötlet megölelni, mert utána már megfoghatod a kezét is a későbbiekben, aztán ha úgy alakul megcsókolhatod.
Ha másnem kérdezd meg, hogy meglelheted-e mert most olyan jól esne. Ha nemet mond valamire akkor csak nevess kicsit és mond, hogy hát rendben, oké. Így nem lesz égés :D

Uhh, hát pedig ezt nem kéne kihagyni.
2 hétre, az szuper. Miért nem akar jönni? Én még a suliból is kiíratnám magam arra az időre, megbeszélném az orvossal, hogy írjon már ki 2 hétre valami betegséggel, könyörgöm :)))
Győzd meg, hogy el kell jönnie :)
Bár már nyárig sincs olyan sok idő.
Remélem azért eljön.
ismerem sjna nem jön
én is lazán el jönnék a suliból de mind1 h 1,5 vagy 4 hónap ugyis ki kell bírnom mind a 2őt
amugy azt mondta akar csak a suli
de amugy ha jól számoltam pont akkor van nekik szünet

Különben meg ha épp nincs fent és hiányzik foglald el magad. Tedd a dolgodat, vagy akár nézz tv-t, olvass stb.
Úgyis ott lesz veled akkor is :)) mert álladóan rágondolsz - gondolom :)
De ne szomorkodj inkább kezdj bele valamibe, fontos, hogy egyedül is tudj létezni. Ilyenkor mindig foglald el magad valamivel. Haverok, vagy játszani egy kicsit a kutyával, macskával. Végső esetben szüleid... én mindig anyámat idegesítem ott lábatlankodok neki főzés közben. És fárasztom, hogy beszélgessünk már meg mesélje el a napját, mert nem akarok a kedvesemre gondolni, mert piszkosul hiányzik.
Vele fekszek, vele kelek :))) szörnyű :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!