Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam, vagy küzdjek?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, nagyon jól éreztem vele magam, de sajnos így is kevés ideje volt rám, most pedig felvették egy új munkahelyre , tehát most jelenleg 2 munkája van, és azt modnta h így nincs időnk megismerkedni! Pont most éreztem azt , hogy van egy fiú aki tisztel, és megbecsül, nem arra megy!17 éves vagyok, de úgy érzem h ő az akit nem szabad ráhagynom:((nem volt köztünk semmi komoly!)2011. ápr. 28. 16:24
1/9 anonim válasza:
Szerintem ne a nő küzdjön a férfiért, hanem fordítva.
Én egy nőt sem tudtam tisztelni, aki hajtott utánam, az annyira megalázó egy nőnek, és nagyon bénán hat.
2/9 anonim válasza:
Hát ha 2 munkahelye van,akkor szerintem orulni fog,ha pihenni tud,de szerintem ne eroltess semmit,nehogy már a no fusson a fiú után.ha akar veled kapcsolatot,és ha úgy érzi hogy lesz rád ideje és ha tényleg érez irántad,akkor jelentkezni fog nálad,ne félj.
3/9 A kérdező kommentje:
De ezaz, ezzel tisztába vagyok énis!Csak az h hiányzik:/:(
2011. ápr. 28. 16:31
4/9 anonim válasza:
Szerintem néha egy nőnek is lépnie kell, ne várja a sült galambot a szájába. Muszály néha nekik is kezdeményezni.
5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönömszépen a válaszokat , sokat jelent=)
2011. ápr. 28. 16:32
6/9 anonim válasza:
Igen persze,a no is kuzdhet,de nem akkor amikor a pasi azt mondja hogy nincs idom.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz, de emellett megbeszéltük, hogy enm lehet semmi, mivel többre becsül engem annál, hogy ámítson mikor egyértelmű, hogy 5-ről a 6-ra kell jutnia, és tényleg elismerem h jól döntött , mert hát pénzből él az ember!Csakhát igazságtalan valahol mélyen úgyérzem!:/
2011. ápr. 28. 16:34
8/9 anonim válasza:
Tényleg igazságtalan. De talán mégis marad ideje. Én nem adnám fel. De azért nem ragadnék le nála, túl fiatal vagy még ahhoz.
9/9 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van!:)
2011. ápr. 28. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!