Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnommel egy honapja koltoztunk ossze, az unokatestvere is "velunk" lakik, vitank van miatta. Helyesen dontottem vagy nem?

Figyelt kérdés

kicsit lehet hosszu leszek de ez van:

A baratnommel egy honapja koltoztunk ossze 2 eve vagyunk egyutt es most jott el az ido h legyunk egy fedel allat. Az unokatestvere is "velunk" lakik mert eredetileg a baratnome a lakas es a testverie. Az unoka testverere vagyok ki akadva nagyon. Nagyon hanyag es minden nap utanna kell takaritani mosni es elmosogatni mert nem csinal semmit pedig 18 eves elmult es leanyka. En csak a baratnomet sajnalom mert O takarit utanna mindent megcsinal neki amit mond. Hetfon szoltam neki h egy hetet kapsz h rendet csinalj magad korul es valtozz meg mert hanem akkor repulsz innen. Meg ma sem valtozott semmit. Munkabol hazajottem s meglattam h a baratnom takarit a szobajaban osszevesztunk mi ketten h minek csinalja hadja rea h csinalja meg mert o is itt lakik. Amikor hazajott az uncsija megfogtam az egesz ruhajat ami a foldon volt s ki hanyitottam az ablakon h tegyen rendet erre lett egy nagy veszekedes kozottunk s meg arra is lusta volt h hozza vissza a ruhait a baratnom hozta vissza, felhivta a baratjat es az megfenyegetett h miert csinalok igy vele, pedig en jogosan tettem vele, tanuljon rendet. A baratnom mind mondta h nyugodjak meg mert nem fog valtozni

Mit lehet csinalni vele haza nem lehet kuldeni mert akkor 130 km minden nap kellene ingazon a baratja meg nem akarja oda vinni magahoz mert a szuleivel lakik. En ugy erzem h ha igy folytassa a baratnom kozott nem lesz "mezes-elet" csak veszekedes. Mit tanacsoltok

ja es meg annyit hozza teszek ha a baratnom nem csinal valamit neki akkor nagyon veszekedik vele es en nem birom

2009. márc. 6. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod a kedves uncsitesót részesíti előnyben veled szemben...hát...én a helyedben elköltöznék onnan. Ez a kapcsolatotokba fog kerülni. Örökös veszekedések lesznek köztetek, míg ott rontja a levegőt.
2009. márc. 6. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

valóban igazságtalan a helyzet és neked nem tetszik, hogy kihasználják a barátnődet, viszont ha ő hagyja és nem döbben rá, hogy mi a helyzet rámehet a kapcsolatotok.

én rendmániás voltam és kolis voltam 4 évig ami az elsp két évben nagyon megkeserítette az életem, mert mindenbe belekötöttem, de valahogy nem fért a fejembe, hogy 15 évesen valaki nem tudja használni a porszívót.

beszélj a barátnőddel, hogy neked ez így nem jó, mert nagyon zavar.

hogy jól tetted-e azt, hogy a ruháit kidobáltad az ablakon? én is azt tettem volna abban a pillanatban amikor elönt a méreg. ezt nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem? de azt tudom, hogy nem kell többet olyan ember, aki nem áll ki mellettem bármilyen helyzetben. inkább utána mondjuk meg egymásnak, hogy ezt nem így kellett volna és beszélünk róla, minthogy a szeretet nő/férfi ellen legyünk és az ellenség mellett legyünk.

2009. márc. 6. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rokont szidni nagyon veszélyes játék... Nyílván igazad van, de a barátnődnek a saját fejében kell rendet tenni.

Egy megoldást látok, mielőtt végleg elköltözöl. Beszélni kell a nőddel, hogy nézzen körül és gondolkozzon. Üljetek le és csak nyugodtan, minden indulat nélkül legyél.

Ha nem ad egyértelmű választ, vagy csak hümmög, akkor viszont neked kell elgondolkoznod, hogy mennyit ér meg neked ez a kapcsolat, mennyit ér meg neked a nyugalmad.

Egyszóval egy nagyon komoly beszélgetés előtt álltok!

Sok sikert kivánok!

25/f

2009. márc. 7. 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Először is teljesen igazad volt(talán az ablakon kihajítani a cuccokat túlzás kicsit) . Mond barátnődnek, ha nem változik meg akkor kell egy kis ráhatás. De egyébként 18 éves létére benőhetne a feje lágya, akár milyen kis cafka lehet én ezt tuti nem hagynám, még lehet a barátnőmnek se(bááár ez kétesélyes). Amúgy meg még azt tudom mondani, hogy te emiatt ne izgulj, bízd a barátnődre a dolgot, hogy hagy takarítson, mosson rá... hosszú még az év majd megunja és leszidja, aztán meg a unokatesója behúzza fülét lábát.
2009. okt. 4. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Mármint nem a barátnőd változzon meg hanem a másik :D
2009. okt. 4. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Ez a Te döntésed! Ebben senki más nem dönthet és mondhat véleményt. Ez a Te legmélyebb magánéleted!
2009. okt. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!