Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nekem nem az a fiú tetszik, akinek én, hanem az unokatestvére?
Figyelt kérdés
Egyébként nem ez az első helyzet, és már unom, hogy mindig ilyen szerencsétlen vagyok. Volt egy testvérpár is, rámnyomult az egyik, de nekem az öccse sokkal szimpatikusabb volt. Persze akkor már nem tudtam mit tenni, mert "lestoppoltak", és egymás közt nyilván nem mennek rá a másik kiszemeltjére. Szerintetek érdemes egyáltalán ezzel foglalkoznom, vagy inkább adjam fel és nézzek más után, mert nem lesz jó vége?2011. jún. 20. 18:13
1/6 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy az unokatestvérnek is nagyon tetszem, de azt nyilván nem tudom, hogy ebben az esetben akarna-e tőlem valamit. A fiúnak, aki pedig nyomult, egyébként már megmondtam, hogy nem lesz semmi köztünk, ő nem igazán az én világom.
2011. jún. 20. 18:15
2/6 anonim válasza:
Hali
Szerintem ne add fel!Az olyan srácok akiket te keresel a discókba és a pubokba járnak.Szerintem semmiképp se kinézet alapján döntsd el ,hogy ki az aki tetszik és meglátod sikert aratsz!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
Akkor pontosítok: a tetszik alatt azt értettem, hogy a személyisége és a külseje is megfog. Nem a külső alapján döntöttem, nem azért utasítottam el a másikat, sőt, igazából nekem még tetszett is aki rámnyomult, viszont nagyon eltérő a gondolkodásunk, az unokatestvérének viszont nem.
2011. jún. 20. 18:25
4/6 anonim válasza:
Hát megfogod rontani a viszont kettejük közt az hót ziher, persze neked ezzel nem muszály foglalkozni nem a te problémád. Ha tetszik hajts rá ennyi.
5/6 anonim válasza:
Ez nyilván nem könnyű helyzet, de mivel nem jártál még egyikőjükkel sem, nem kell lemondanod a fiúról. Ezt a másiknak meg kell tudni érteni, ha nehéz is, nem ő tetszik, hanem a másik. Nem szabad ezen megsértődni. Beszéld meg vele, és a másikkal is. ha berág, az nem a te hibád/bajod.
6/6 Xaba89 válasza:
csinalj neki almas pitet.... szerintem szeretne:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!