Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az undoritobb? Az egyik baratom aki ossze jott a volt baratnommel? Vagy a volt baratnom aki ossze jott az egyik baratommal?
Nem ismerem a körülményeket, de ilyet nem csinálunk...
Egyik barátnőm expasija (nem is értem, miért jött össze a barátnőmmel, hiszen ő szöges ellentéte neki is, nekem is) sokkal inkább hozzám illik, sőt... Nagyon jó páros lennék, mindenben passzolunk, lelki rokonságban állunk egymással, hasonlóan élünk, azonos véleményünk van a dolgokról, ugyanazok a hülyeségeink, és sorolhatnám. Mindig olyan jól elbeszélgettünk, hogy megszűnt a világ :)
Tehát ideálisak lennénk, ha összejönnénk, az is lehet, hogy ő lenne az a bizonyos nagy Ő, bármennyire utálom ezt az elcsépelt kifejezést :D
Mégsem jövünk össze. Nem tudnám megtenni, még a gondolatától is viszolygok...
Békében váltak el, jó viszonyban maradtak, néha összefutnak, beszélgetnek. Ha megutálták volna egymást, akkor pedig azért nem kezdenék azzal a fiúval kapcsolatba. Tehát akármi van, nem tenném!
Magamból kiindulva, undorítónak tartom mindkettőjük részéről, és én mindenesetre megértelek :)
Szia!
Hát nem irigyellek, kicsit durva. De mondok durvábbat. Pasim exe a pasim öccsével van együtt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!