Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy gonoszság, de van aki megért engem?
Van egy kapcsolatom 2 éve, hellyel közzel jól megvagyunk meg minden de a szex lassan - lassan szinte megszűnik heti egy alkalom igencsak kevés 22 éves létemre. (ő 24) Kb. 4 hónapja van ez hogy így lecsökkent a szex a kapcsolatunkban, próbáltam megbeszélni mondani neki hogy nekem ez fontos és hogy több alkalommal lenne rá szükségem és hát kimondtam hogy ha ezt így folytatjuk akkor más ágyába fogok kikötni.
Így megismerkedtem a munkahelyemen egy sráccal aki nagyon jóképű és eléggé tetszik. Ő viszont a szexre megy ez egyértelmű mert alig pár elcsattant csók után vezetett is rá a dologra csakhogy a munkahely miatt nem mentünk tovább.
Kicsit bűntudatom van a párom miatt de annyira hiányzik az együttlét hogy azt elmondani sem lehet, próbáltam már elhagyni őt de nem hagyta teljesen elborult az agya de szexelni akkor sem akar...
Én viszont egyre többet gondolom arra a másik srácra hogy mi lenne ha vele pótolnám az együttléteket.
Tudom hogy gonoszság, de így nem bírom tovább.
Meglehet érteni engem is ugye? Ettől még nem leszek olyan rossz ember?
Várj szerinted 20 évesen gyerekek nélkül a heti egy alkalom normális?
Meg nem arról olt szó hogy attól erkölcstelen alaki mert egy-éjszakásai vannak, hanem attól ha a pasija, férje mellett van.....teljesen más a kettő....
Oke, szoval te nem tudod elhagyni, mert felsz tole hogy akkor bantalmazna. Rendorseghez fordulni meg tudjuk mennyit er, nem allithatnak melled ket jarort a nap 24 orajaban.
Kenytelen vagy tehat arra iranyt venni hogy hagyjon el o.
Egyik lehetoseg peldaul megcsalni. Hatha azert elhagy, es problema megoldva.
Igazából mikor n ebben a helyzetben voltam ( 1 évig és visszatekintve már a fél évet hagyni a dolgot is butaság olt....) nem tudtam volna tükörbe nézni a megcsalom.
Nem miatta mert akkor már nem érdekelt hogy ő mit érez, ha már ezt sem volt hajlandó megadni nekem, magam miatt, nem nagyon lehet tanácsot adni mert mindenki magából indul ki te tudhatod egyedül hogy milyen ember is vagy....
szerintem is tedd meg, én férfi vagyok és buzditlak arra hogy tedd meg ha a barátodat figyelmeszteted arra hogy neked ez igy nem jó, neki se lenne jó a a héten csak egyszer kapna kaját, egy kapcsolat a kölcsönös boldogságról megelégedésről és kompromisszumokról szól.
A hűséget hadjuk a házasság utánra mert lehet hogy épp az a másik férfi lessz a férjed aki most csak szexet akar. Ha a párodat nem érdekli hogy neked mi a jó akkor nehogy már te legyél a minta barátnő. És ez a forditva is igaz ha a lányt nem érdekli hogy a fiunak mi a jó akkor nehogy már ő legyen a minta barát, adj a barátodnak egy kis időt és hangsujozd néha a problémádat ezalatt értek 1, 2 hónapot amikor figyelmesztetve volt. Ha nem változik meg tedd meg nyugottan ami neked jó nemuszáj elhagy ahoz mert lehet akkor boldogabb leszel és észre veszed hogy a barátod mennyire nem hozzád illő és könnyebb lessz véget vetni a kapcsolatnak.. A lényeg szerintem egy ember életében hogy keresse a boldogságot, ha ő téged nem boldogit valahol máshol biztos megtalálod kicsit erkölcstelen az amit mondtam de általaban a dolgok igy történnek mert a biblia szerint is bünösök vagyunk, ha meg hozzámész valakihez az már kicsit más tészta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!