Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, mért nem jelentkezik?

Figyelt kérdés

Múlt hét pénteken láttam utoljára, akkor beszéltünk is. Két nap múlva sms volt...

Se sms, se egy üzi, se egy levél, semmire nem reagál :((( és már péntek van...

Már aggódom érte, nagyon is!

2009. márc. 6. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Kicsit részletesebben ha lehet...ki nem ír kinek?..
2009. márc. 6. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:

A F a L-nak...

Bár hülyeség volt beirni a kérdést, mert úgy is csak azt csinálhatom, hogy várok, várok és várok!

2009. márc. 6. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:

azt hittem apukádról van szó....

komolyra fordítva: sztem mondj le róla...ha télleg szeret, már megkeresett volna...

2009. márc. 6. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó lett volna, ha leírod, hogy mióta vagytok együtt, pontosabb választ tudnánk írni.

Mindenesetre ha aggódsz és rossz érzéssel tölt el, hogy nem beszéltetek egy hete, vedd fel most Te vele a kapcsolatot! Nem fog letörni a kezed, ha felhívod, vagy írsz neki egy e-mailt.

Ha régóta vagytok együtt lehet, hogy tényleg valami fontos dolog közbejött, de ha alig egy-kát hónapja, nem hiszem, hogy komolyan gondolná azt, ami most köztetek van! Azt pedig ki hiszi el, hogy nincs egy valakinek nincs negyedórája, hogy felhívja a másikat!

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 7. 00:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk együtt régóta az igaz! Ő írta is, hogy szeret engem, meg benne van már a korban, ugyhogy nem hinném, hogy neki vmi gondot is okozna. Sztem, ha vmi gond lenne akkor már rég elmondta volna, de hát mégsem... Jah, meg előtte nem úgy beszélt, hogy ne vette volna komolyan ezt a kapcsolatot!

Nem törött le a kezem, mert irtam neki sms-t, nem is 1x! Én kerestem őt, csak ő engem nem az elmúlt egy hét alatt! :(((

2009. márc. 7. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!