Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, szerintetek melyik csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek melyik csaj szebb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 27. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem talán a második, bár a harmadik nagyon csinos, de azt sokminden tartsaXD Vagyis a másodikat választanám, ha nincs jobb.
2011. ápr. 27. 17:02
 2/9 anonim válasza:
harmadik=negyedik
2011. ápr. 27. 17:05
 3/9 A kérdező kommentje:
mind a két csajról két képet raktam be :D az 1.2 ugynaaz és a 3.4.is
2011. ápr. 27. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:

3-4 de látszik hogy egy vakolat van rajta, szóval ha lehet választani egy ötödik bónuszt akkor:

[link]

2011. ápr. 27. 17:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Na az ötödik verzió tényleg jobb:D
2011. ápr. 27. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Avril
2011. ápr. 27. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
a barna az 1. képen
2011. ápr. 27. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
blokkolnám őket.
2011. ápr. 27. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem ha Hayley nek nem lenne piros haja, akkor tök szürke átlagos lenne, de nem értem benne mi olyan szép, szögletes álla van, meg kicsi szemei, és nem jön be se a piros se a répa haj, semmi melle a csajnak,

Amy Lee sokkal szebb, neki baba arca van, nagy szemei, szép hosszú haja

Linkelek jó csajokról képet

Amy:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Avril

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ennyit a photoshoppról meg a sok sminkről :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Yulia volkova (tatu)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

én ugyanúgy nem értem hogy a Megan Foxon mit esznek, vagy a Julia Robertsen, mert egyiket sem tartom szép nőnek, egyiknek fel van töltve a szája, meg agyon van faragva az orra, 26 évesen úgy néz ki mint egy agyonszabott felvarrt arcú 50 éves, a másik el van hízva meg plasztikázva meg pót halya van 30 éves korára, mert a festéktől tönkrement neki és már nem tudják hova költsék a pénzüket, vagy mit változtassanak magukon, hogy a másik sztárt übereljék. Be akarnak állni a sorba, közben meg csak tucatok lesznek a majmolással, meg egyik sem önmagát adja, mindegyik jobban nézett ki vékony szájjal, kis mellel, most meg el vannak csúnyítva és nem a kor meg a terhesség rondította el őket, hanem a plasztika, meg a drog. ennyire hogy lehet valakinek rossz elferdült beteg ízlése?

és nem photoshop

[link]

[link]

sztem tökre nem szép, vagyis átlagos csaj

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!