Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Ti is így reagálnátok? (lent)
Ha meg akar símogatni/maszírozni egy lány akinek tetszel, mikor nem engednéd neki, és küldenéd el?
1. tudod, hogy tetszel a lánynak
2. nem tudod, hogy tetszel a lánynak
3. sejted, hogy tetszel a lánynak
Azt nem tudom, tetszem-e a srácnak, de gondolom nem, mert hangosan kiabálta amikor hozzáértem, hogy neeee, de az is igaz, hogy olyan vörös lett mint, a paprika.
Bár ezek után tisztába vagyok vele, hogy nem érdeklem, csaki kiváncsi vagyok más pasi, hogy reagálna.
Már ne is haragudjatok de pont az ellenkezőjét vallom az előttem szólóknak.Épp az a lényeg hogy ha nem tetszik a leányzó akkor hidegen hagy hogy ''megsimogat,masszíroz''.
Ha valaki tetszik nekem pont az van hogy zavarba jön az ember és próbál belőle kihátrálni minél hamarabb ilyen fajta dolgokkal mint amit írtál is. A vörös paprika meg csak rátesz 1 lapáttal :) Szóval igen tetszel neki csak gondolom meglepődött :D Sok szerencsét !
Nem volt hideg a kezem...
Hát most állítólag lett neki valakije, ebbe a pár napba.:O
DE érdekes, mert látszik is rajta, hogy más lett, olyan fura, nem poénkodik, távolságtartó, pedig olyan kis édes volt, de az a lényeg, hogy Ő boldog legyen, pedig már azt hittem hátha lesz köztünk valami, nem tudom olyan kis szomorú volt, pedig ilyen esetbe boldognak kéne lennie nem?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!