Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szerintetek gáz hogy olyan pasi kell nekem aki, ha nincs igazam akár meg is ver?
hát ha megérdemled akkor jogos a pofon....
Gondolom most nem arra gondoltál hogy kapsz néhány öklöst...
Nem értem miért hisztizik itt mindenki. Én is találkoztam már olyan lánnyal, aki valamiért szerette, ha rövid pórázon fogják, és néha felpofozzák. Ha kellett, ki is provokálta. Neki ilyen volt a "szeretet-nyelve".:D
Nincs ezzel gond, csak olyan pasit kell fogni, aki vagy ilyen típusú vagy - ami szerintem jobb - megadja amit meg kell, de amúgy nem agresszív.
Nekem is furcsa volt, de ez a fajta birtokviszony kinyilvánítás az akkori partneremet megnyugtatta, és a kezelhetetlen, feszült csaj pillanatok alatt bújós kiscica lett.
És kövezzetek meg, de én nem esek pánikba, ha a partneremnek olyan dolog esik jól, ami alapból nekem nem igényem.
Csak akkor lenne betegség, ha kizárólagos lenne.
"mert hogy nem is volt apám"
Ne mind oltsatok mar szegenyt... Akinek nem volt apja nincs ahonnan tudja milyen egy realis apakep. Errol te nem tehetsz, de hidd el a ferfi nem szabad verje a not, mert a no gyengebb es fizikailag elnyomni nem tisztesseges, ha szoval nemtudja feken tartani akkor ott eleg baj van!
A mai csajok tényleg ennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal?
Majd ha már protkód lesz megbánod, hogy olyat akartál.
Keress egy 30 as munkanélküli alkoholistát az még fejbe is rúg.
Engem az ex pasim (amikor már nem is jártunk!!!) ütött meg azért mert felemeltem rá a hangom.Utána legszívesebben szembeköptem volna...de nem tettem mert utána már szó szerint rettegtem tőlle,ráadásul kib.aszottul megalázónak éreztem.
Benned sose fordult meg hogy milyen megalázó is ez? Jobb lenne a sarkadra állni és elkerülni az ilyeneket. Bár a szavaidból úgy vettem ki hogy te ebbe látod a férfiasságot,pedig nem, ettől csak szánalmas lesz egy pasi.
A hajlamaidat inkább a hálószobába éld ki.Ott kikötözhet,elfenekelhet,csűnyán beszélhet veled,sőt finoman meg is üthet és keményen meg....-hat.
Ezmég mindig normálisabb mint randonba lekever neked egyet-kettőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!