Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Szerintetek gáz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Szerintetek gáz hogy olyan pasi kell nekem aki, ha nincs igazam akár meg is ver?

Figyelt kérdés
Valahogy mindig azok a pasik jöttek be nekem, akik ha kell, lekevernek egy-egy pofont... ez gáz?
2011. ápr. 26. 20:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
férfi+nő egy testben? te ezt honnan szedted? te nem vagy normális...
2011. ápr. 26. 21:07
 12/29 anonim ***** válasza:

tudod mit?

remélem egyszer jól megaláznak és összevernek és a kórházban kötsz ki!

Kíváncsi leszek akkor is ezt mondod e majd.....

férfi aki megüt egy nőt,,te jó ISTEN!

Szóval aki csak férfiakat üt meg vagy ver meg az már nem is férfi????

2011. ápr. 26. 21:10
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
idióta nő! Na mindegy nekem végül is 8!
2011. ápr. 26. 21:10
 14/29 anonim ***** válasza:
21%
Ha kell, akkor én is lekevernék egy-két pofont, akármilyen nemű is az illető. Hagyjuk már ezt a szar dumát, hogy férfi nem üt meg nőt... Ha megérdemli a nő, akkor igenis kapjon már egy-két pofont, hogy tudja azért, hol a határ!
2011. ápr. 26. 21:11
 15/29 anonim ***** válasza:
63%

Azért mert nem üt meg, attól valaki "nyámnyila, meg love sztoris"?

Te BETEG vagy!,meg BUTA!

2011. ápr. 26. 21:12
 16/29 anonim ***** válasza:
Amennyiben mindig igazad van,nem gáz.
2011. ápr. 26. 21:14
 17/29 .Daniel. ***** válasza:
41%
Azért mert nincs igaza azért nem ütném meg. Viszont ha megérdemli akkor kaphat. Te is kaphatsz :)
2011. ápr. 26. 21:19
 18/29 anonim ***** válasza:
74%
Nem gáz. Remélem, egyszer kifogsz egy olyat, aki az összes fogad kiveri, aztán mehetsz a maunika sóba vigyorogni;)
2011. ápr. 26. 21:20
 19/29 Joco901019 ***** válasza:
Neked az a férfi, ha megüt téged minden kis apróságon nem semmi. Én eddig azt hittem az a férfi aki még akkor is tudja magát türtőztetni, ha egy nő nagyon komoly dologgal bántja meg. Figyeld én ismerek ilyen férfit a felesége már rég elhagyta mert ütötte, verte volt hogy télen is napszemüvegbe járt az utcán. A szomszédok is mondták volt, hogy még a fogát is kiverte szerencsétlen nőnek amikor a pasi be volt rúgva neked tényleg ilyen férfi kell?!
2011. ápr. 26. 21:21
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz. Egy férfi nem ettől férfi. Egy igazi férfi a párja védelmében küzd ha kell és ha verekedni van kedve akkor azt kulturáltan, hozzáillő ellenféllel teszi, pl. eljár bokszolni. Aki nála gyengébbet ver az egy gyáva korcs.

Ha benned ilyen kép él annak komoly lelki oka van. Apád nem vert véletlenül?

A mazochizmus betegség, szerintem keress segítséget.

2011. ápr. 26. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!