Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megőrülök a féltékenységtől!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök a féltékenységtől! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy haverom,akivel tök jóban vagyunk meg mindent megbeszélünk egymással. Mind2en többet érzünk egymás iránt,mint barátság csak nem merjük kimondani. Most úgy néz ki,hogy én összejöttem egy fiúval,de ez így nem az igazi mert folyton a haveromra gondolok. A haverom üzenőfalára írogat egy lány és ahányszor látom,mindig úgy gondolom,hogy meg kéne mondjam a haveromnak hogy szeretem.De mi van akkor,ha visszautasít? Megérné hogy tönkremenjen a barátságunk? Megmondjam neki? Mi legyen?

16/l

2011. ápr. 26. 20:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mit tanácsolnál nekem ugyan ebben az esetben hogy hogyan menjek biztosra abban hogy a csajszi is úgy érez e irántam mint én ő iránta :D
2011. ápr. 26. 21:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát először utalj rá.. És figyeld a reakcióját,ha az "kedvező" akkor hívd el valahová mondd meg neki egyértelműen :D
2011. ápr. 26. 21:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Szóval mindenképpen te kezdeményezz,mert a lányok annak örülnek :) Drukkolok ;)
2011. ápr. 26. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:
majd megpróbálok erőt gyűjteni:D
2011. ápr. 26. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:

csak azt nem értem, hogy ha a haverodat szereted, akkor hogy és miért jöttél össze egy másik gyerekkel?

"véletlenül"? na ne

2011. ápr. 26. 22:49
 16/17 A kérdező kommentje:
Mert sehogy nem tudom/tudtam elképzelni,hogy a haverommal járjak.. És nem fogok egész életemben egy fiúra várni.
2011. ápr. 27. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
ja de szerinttem sokszor adj neki jeleket h kedveled mert én legalábbis ha kapok jeleket akko megörülök h most csak képzelödök vagy téll kedvel azt megörülök.....szóval sokszor jelezneki "erős" :)
2011. ápr. 27. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!