Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem. Szerintetek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem. Szerintetek mi legyen? :CC

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy a barátommal 5hónapja vagyunk együtt és elkezdett wowozni nem tudom h ismeritek-e az ez online játék... és a múltkor mentem át hozzájuk. (hiba volt)

Egy csajjal beszélt mi közbe wowozott és az anya engedett be az ajtón ő elment én meg akartam menni pasimhoz be a szobájába. De amikor hallottam a csaj hangot pont kérdezte a csaj h van -e barátnője és azt mondta a barátom h NINCS aztán azt mondta h " drága cicám" meg ilyeneket amikor véletlen meg löktem az ajtót akkor mondtam h zavarok? és elmentem.. jött utánam meg minden pizsomába de mondtam neki h hagyjon a francba... mit csinálnátok ilyen helyzetbe?

NORMÁLIS VÁLASZOKAt LÉGYSZÍVES

2011. ápr. 25. 23:02
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
nem is attól félek h jajj kisirja magát.....mástl de az nem lényeges most tuti h vége...:S
2011. ápr. 26. 00:11
 32/39 anonim ***** válasza:
majd meseld el milett:P
2011. ápr. 26. 00:29
 33/39 A kérdező kommentje:
okés:) holnap leirom:) azaz ma:) este;)
2011. ápr. 26. 01:01
 34/39 anonim ***** válasza:
Remélem dobod..22/F
2011. ápr. 26. 08:36
 35/39 anonim ***** válasza:
xD Paladinnal csak a bu zik játszanak amúgy is !
2011. ápr. 26. 10:57
 36/39 A kérdező kommentje:

Hát ma reggel át mentem 8-9 között ő volt csak otthon.. Épp wowozott amikor mondtam h fejezd be a wowot. Megint a csajjal dumált.. nem tudom ezek soha nem alszanak na mind1... és modntam neki h vége.

Erre kinyomta a wowot a ts NEM(beszélő program) és átölelt és mondta h nagyon szépen kér hogy bocsássak meg neki soha nem lesz több ilyen.. De nem szólt a mikrofonba a h*lye h pill és a csaj hallottam h mondta " itt vagymár szerelmem" meg lepődtem majd beleszóltam a mikrofonba hogy itt van a szerelmed és ott hagytam.. Jött utánam a kapuig aztán kapott egy pofon mert lefogott és elhúztam.

Ha a csaj nem szól ilyen f*ságot lehet meg bocsátok neki de így... h nincs annyi esze h modnja a mikrofonba bocs most ne beszélj jött valaki...-.-"

na midn1

Köszi midnenkinek a válaszát!!!

2011. ápr. 26. 11:27
 37/39 Rendesfiú/19 ***** válasza:
gratula, jól tetted(Y)
2011. ápr. 26. 13:24
 38/39 A kérdező kommentje:
kösz valahogy majd csak túl élem:)
2011. ápr. 26. 13:31
 39/39 anonim ***** válasza:
ugyes;)
2011. ápr. 26. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!