Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megutáltam a nőket. Más fiú/férfi is van ezzel így?
Azzal kezdeném,hogy nem vagyok meleg.Nem is voltam és nem is leszek.De van itt néhány dolog amiből elegem van.
Ilyen az amikor durván elküld a p*csába és jól kiröhög.Amikor minden szembejövő kannal megcsal.Amikor csak azt nézi,hogy milyen vastag a pénztárcám,milyen autóval járok.Ha éppen bejövök neki és jól elvagyunk,akkor azért ad kosarat,mert a kocsim évjárata és márkája nem üti meg a mércéjét.(persze a szalonból kihozott sportmotor igen) Kihasznál,megaláz,húzza az agyam hetekig,hónapokig és utána küld el melegebb éghajlatra stb stb stb...
A másik véglet pedig a jól nevelt csaj.Amikor a tipikus sablonszöveggel ejt pofára.Rájuk nem is haragszom annyira.De ha már nem kellek neki,akkor mondja a szemembe nyíltan.Ez így lenne tisztességes és el is fogadnám.
"Bocs,de van barátom."
"Bocs,de most lett vége egy kapcsolatomnak."
"Bocs,de nem akarok kapcsolatot,legyünk csak barátok."
(Aztán persze az említett lányt 3 kan veszi kezelésbe az adott hónapban)
"Bocs,de én mást szeretek,és lehet össze is jövök vele."
Talán ez a legkorrektebb kamukifogás,így nem is lep meg,ha mással látom.
Volt barátnőm,komolyabb és komolytalanabb kapcsolatom is.Ezeket sajnos tapasztalatból írom.Már annyira elegem van ebből,hogy nem is tudok egy nőre sem tisztességgel ránézni.Mindegyik ribancz vagy álszent a szememben.Tudom,hogy ez nem jó,mert van azért normális lány is.Talán úgy 5% arányban a fent említettekhez képest.
Elment kedvem az egésztől,már nem is kezdeményezek.Egyszerűen undorral gondolok egy kapcsolatra.
Bocsánatot kérek attól akit megbántottam volna.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:23
Elég sok lánnyal ismerkedtem meg eddig és nem követtem el azt a hibát,hogy mindig ugyan olyan típusút keressek.
Volt diszkós,plázap*csa,rocker,punk,vagány,félénk,k*rvás,konzervatív,divatos,hétköznapi,alacsony,magas,vékony,duci,barna,fekete,szőke,vörös,szép és kevésbé szép.
Kipróbáltam minden módszert.Nyomultam,visszafogott voltam.Olyan is volt,hogy megvártam a lány kezdeményezését.
Volt akivel összejöttem,volt akivel nem.Nincs problémám a kapcsolat kialakításával.Nem is vagyok egy görög fél isten,de nálam sokkal rondább és esetlenebb fickókkal is szaladgálnak topmodell csajok.Szóval a külsőmet sem érzem kizáró oknak.Próbáltam kedves és tapló is lenni.
Talán az adott lányoknál nem a megfelelő módszert használtam.Egy viszont közös bennük:Mindegyik nőből van.Előbb vagy utóbb(de inkább előbb) mindegyikből előjön a számító,vérszívó,rinyáló hisztis szörnyeteg.
Eddig arra is gondoltam,hogy velem van a baj,de mivel igen sokan vagytok hasonló véleménnyel,ezért ezt is kizárnám.
Tudok alkalmazkodni,de nem vagyok képes megalázkodni és szánalmasan puncsolni senkinek.Holott ezt a legtöbb csaj elvárná.
A sok csalódás miatt már az önbizalmam is a béka segge alatt van ilyen téren.Egyszerűen már nem tudok megbízni egy nőben sem.
Köszönöm az eddigi válaszokat!Jöhet még.
Tegnap 23:23 vagyok.
Nem mondtam, hogy veled van a gond. Lehet próbáltál kicsit tapló lenni de biztos, hogy később előjött belőled a kedves éned. Szerintem próbáld ki most az egyszer, hogy ismerkedj meg egy lánnyal és utána ismerkedjetek, de ne mond neki ne is utalj rá, hogy többet szeretnél csak ússz szépen az árral. Természetesen találkozzatok sokat de sose nevezd randinak ne is mutasd, hogy annak gondolod. 3 hétig kb. utána lassacskán fordíthatod komolyabbra, de addig várd meg, hogy ő is keressen ha érdekled fog! Ha érdekled és ő is keres és találkozgattok az, hogy éppen randiztok olyan nyílt titok ként kezeljétek.
Hidd el menni fog, csináld ugyanazt mint eddig csak burkoltabb formában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!