Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megutáltam a nőket. Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megutáltam a nőket. Más fiú/férfi is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném,hogy nem vagyok meleg.Nem is voltam és nem is leszek.De van itt néhány dolog amiből elegem van.

Ilyen az amikor durván elküld a p*csába és jól kiröhög.Amikor minden szembejövő kannal megcsal.Amikor csak azt nézi,hogy milyen vastag a pénztárcám,milyen autóval járok.Ha éppen bejövök neki és jól elvagyunk,akkor azért ad kosarat,mert a kocsim évjárata és márkája nem üti meg a mércéjét.(persze a szalonból kihozott sportmotor igen) Kihasznál,megaláz,húzza az agyam hetekig,hónapokig és utána küld el melegebb éghajlatra stb stb stb...

A másik véglet pedig a jól nevelt csaj.Amikor a tipikus sablonszöveggel ejt pofára.Rájuk nem is haragszom annyira.De ha már nem kellek neki,akkor mondja a szemembe nyíltan.Ez így lenne tisztességes és el is fogadnám.

"Bocs,de van barátom."

"Bocs,de most lett vége egy kapcsolatomnak."

"Bocs,de nem akarok kapcsolatot,legyünk csak barátok."

(Aztán persze az említett lányt 3 kan veszi kezelésbe az adott hónapban)

"Bocs,de én mást szeretek,és lehet össze is jövök vele."

Talán ez a legkorrektebb kamukifogás,így nem is lep meg,ha mással látom.

Volt barátnőm,komolyabb és komolytalanabb kapcsolatom is.Ezeket sajnos tapasztalatból írom.Már annyira elegem van ebből,hogy nem is tudok egy nőre sem tisztességgel ránézni.Mindegyik ribancz vagy álszent a szememben.Tudom,hogy ez nem jó,mert van azért normális lány is.Talán úgy 5% arányban a fent említettekhez képest.

Elment kedvem az egésztől,már nem is kezdeményezek.Egyszerűen undorral gondolok egy kapcsolatra.

Bocsánatot kérek attól akit megbántottam volna.

2011. ápr. 25. 21:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem tudunk velük mit csinálni. De nélkülük se tudunk élni. Persze lesz aki azt állítja, hogy igen de nekem senki se mondja, hogy volt olyan az életében, hogy nem próbálkozott be egy nőnél se (idősebb férfiakra gondolok). olyasmi ez mint a hot-dog mustár nélkül, mustár nélkül is megtudjuk enni, de mustárral az igazi! Jobb hasonlat nem jutott eszembe. De igaz, hogy ami ellen tiltakoznak azt szeretik.

("Nekem szerető férfi kell!" Közbe meg elmennek a kigyúrt pénzessel.) Ők is tudják, hogy nekünk szükségünk van rájuk és ezt kihasználják. Tisztelet a kivételnek.

2011. ápr. 25. 21:50
 12/22 A kérdező kommentje:

Igazad van.Nem állítottam azt,hogy tudok élni nélküle.Hiányzik egy normális párkapcsolat,hiányzik a másik nem.Minden értelemben.De amikor odakerül a sor,akkor eszembe jutnak a negatív élmények és egyből rálépek a fékre.

Nem kellenek ezek a bonyodalmak,kibírok még egy kis időt nő nélkül!-és abból a kis időből hónapok lesznek,a hónapokból már lassan 2 év...

2011. ápr. 25. 21:54
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
Ezek a mai magyar nők ilyen selejtesek. Ha a szemükre olvasod, akkor bezzeg meg is ölnének. Undorítóak.
2011. ápr. 25. 22:00
 14/22 anonim ***** válasza:
46%
én ketchuppel szeretem a hot dog-ot.
2011. ápr. 25. 22:08
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
Ti hagyjátok ott terhesen a feleségeteket...
2011. ápr. 25. 22:12
 16/22 anonim ***** válasza:

22:12

Aha persze. Azonban a kedves otthagyott feleség le sem sz@rt engem anno huszonévesen, úgyhogy most ne jópofizzon, hanem vállalja a hibás döntése következményeit. A sok szegény "bölcs" egyedülálló anyuka csak szépen egye meg amit főzött.

2011. ápr. 25. 22:23
 17/22 anonim ***** válasza:

22.23

Nagyon igaz! A sok egyedülálló anyuka azért van egyedül, mert a szuperhím felcsinálja őket, aztán otthagyja. Akkor már a "szánalmas balfék"is jó lenne nekik.

2011. ápr. 25. 22:48
 18/22 anonim ***** válasza:

Figyelj kedves kérdező! 21:50-es vagyok

Próbálj meg kicsit statisztikát csinálni. Hány nővel kerültél kapcsolatba? Megismerkedés szintjén? 5-10 vagy több? Keress rájuk és nézd vissza őket kicsit mérlegelj milyen típusú lányok voltak. Lefogadom ha visszanézed feltűnik, hogy azért van hasonlóság köztük. Próbálj meg kicsivel másabb típusú lányokat keresni mostanság. Ne vakítson el ha a lány kedves stb. Hagyd egy kicsit had oldódjon, had keressen ő téged meg ilyenek szóval ne add alá a lovat. A végére ő fogja érezni, hogy lehet küzdenem kell ezért a csávóért. Statisztikailag nézd meg még azt is, hogy egész pontosan mit mondtak neked és hányszor sült el ezek közül az ellenkezője. PL.: "nekem most nem kell pasi" nézd meg, hogy rá mennyi idővel jött össze valakivel.

A végére valószínűleg azt fogod kapni, hogy ilyen kis trendi fiúkra bukott a többségük. Nem feltétlenül kell lentebb adni a szintet csak például az aranyos de csávófaló helyett egy sima aranyos csajjal próbálkozz. Hidd el nem olyan rossz a helyzet ahogyan te látod, próbálj körül nézni olyan lányok között aki közvetlen kapcsolatban vannak veled hetente többször, lehet csak ki kellene nyitni a szemed. Ha meg próbálkozol egy lánynál körülbelül az első két hétbe vigyázz, hogy észre se vegye, hogy többet szeretnél, utána magára hagyhatod és várhatod, hogy keressen téged.

Hidd el sikerülhet! Nem mondom, hogy elsőre de 3 ból egyszer biztos.

Sok sikert!

2011. ápr. 25. 23:23
 19/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:49

Ja persze, a jó nőt is olyan nehéz megszerezni mint Clint Eastwood filmjeiben (pl. Kelly Hősei) az aranyat

2011. ápr. 26. 10:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja, ezt légyszi pontozzátok fel az utolsót
2011. ápr. 26. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!