Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan, h a párod azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, h a párod azt mondta: nem érdekel a hülyeséged, fogd már végre be stb?

Figyelt kérdés
de úgy h halál komolyan mondta, te meg égtél, mint a torkos borz?
2009. márc. 5. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem lenne sose olyan párom, aki bármilyen helyzetben is így reagálna. Tehát nem volt, mert ez nem fér bele egy kapcsolatba.
2009. márc. 5. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hát én voltmárhogy mondtam ..nem pont igy de ilyesmi... amugy a torkosborz szívni szokott :D:D És Reichstag szokott égni :D:D
2009. márc. 5. 19:44
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem volt már...de akkor már tönkremenpfélben volt köztünk a dolog.. :S de lehet h külön oka volt rá,mondjuk rossz napja volt:)
2009. márc. 5. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
43%

Soha nem volt és nem is lesz. Ez nem így működik.

25/f

2009. márc. 5. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:
még akkor sem amikor nagyon felidegesítetted?
2009. márc. 5. 20:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha mondta is, nem ilyen hangnemben. Hanem mondjuk így: "Jó, eddig, és ne tovább, kérlek. Ne mondd tovább". Vagy még ennél is kedvesebben. Mondjuk az is igaz, h engem nem szoktak lekussolni. Senki. :) (És nem azért, mert akkora szám van.)
2009. márc. 5. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Velem előfordult már. De tudom, hogy párom ideges típus, és én is mondok néha felelőtlenül dolgokat. Így néha kiakadunk egymásra, de utána egy forró szerelmeskedéssel megbocsájtunk egymásnak. Elfogadtuk egymás rossz tulajdonságait is, így ha ő ilyesmit vág a fejemhez nyílvánosság előtt, én egy jó beszólás kíséretében röhögök egyet és túl vagyunk rajta.
2009. márc. 5. 20:35
 8/11 anonim ***** válasza:

szerintem mindenkinek kicsúszhat a száján. föleg ha idegesited a párod, és nem hagyod abba még ha szépen is kér rá! gondolom már elege volt, és kicsúszott a száján.

egy vitához 2 ember kell!!

2009. márc. 5. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem idegesítjük fel egymást, mert mind a kettőnk tudja, hogy hol van az határ, ahonnan nem kéne tovább feszíteni a húrt. Örülök neki, hogy nálunk ez működik.

Társaságban meg soha nem fordult elő velem. Jól is néznénk ki ha a feleségem kellemetlen helyzetbe hozna, vagy én őt.

25/f

2009. márc. 5. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Aha, ez kb olyan, mitn mikor a gyereked felidegesít és pofán vágod...ez nem fér bele egy kapcsolatba, nekem nem.

Sem szóval, sem tettel nem bántanám a másikat, és főleg nem aláznám meg.

2009. márc. 5. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!