Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. : nektek volt már olyan, hogy ujjazás közben jött meg a havi? Vagy a fiúknál h ujjazás közbe megjött a csajnak?
Még nem és ilyen ne is legyen,undórító.
Figyelj épp eszű nő tudja kb melyik nap fog megbetegedni,akkor aznap hagyja már kia f+szt meg az ilyeneket!
Kedves első vagyok
Tudjátok kellene lennie annyi önmegtartóztatásnak,büszkeségnek,hogy menstruáció alatt nem szexelünk,az tiszta megalázó és undorító szerintem és sokak szerint.Egészségetekre....pffffffffffffffffffffffffff
ja és mellesleg komoly kapcsolatban élek 5éve és havonta 3-4napot kíbirunk szex nélkül...
Nekem pont az utolsó alkalommal jött meg szex közben. De nagyon kevés volt és egyikünk sem csinált belőle ügyet. Kimostuk az ágyneműt és kész. Amúgy én nem tudom napra pontosan, hogy nekem mikor jön meg, mert mindig változik.
Ja és hozzáteszem...nagyon durván jó volt :)
Amúgy nem csináljuk, ha nekem megvan. Körülményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!