Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondhatnék neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondhatnék neki, hogy járjon velem?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Van egy lány,akit szeretek(és ő is szeret),de viszont van egy másik,aki engem szeret,pedig én nem szeretem őt. Semmi baj nem lenne,csak az a lány akit én szeretek az nem akar velem járni mert LEGJOBB BNŐK!! :S nem tudok nélküle élni:( hogy rázhatnám le a másikat?:S amugy 15 évesek mind2en.

köszi a váálaszokat

2009. márc. 5. 17:05
 1/3 A kérdező kommentje:
mármint mit mondjak annak a lánynak akit én szeretek?
2009. márc. 5. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

hu nehéz dolog...én beszélnék őszintén mindkettőjükkel....egy igaz barátságot nem tehet tönkre egy pasi..bár tudom hogy ez 15-16 évesen elég nehéznek hangzik , de próbálj meg velük beszélgetni, mond el hogy neked fontos a lány, de amásikt sem akarod megbántani, és ha a barátnője szereti őt akkor nem fog az utatokba állni...

sok szerit:)

2009. márc. 5. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:

15 évesen sehogy, mert nincs még hozzá elég eszetek.

A vége az lesz, hogy egyikkel sem fogsz járni, mert jól lesz@patnak. A csajod nem akar járni veled, mert a barátnőjének bejössz. Nézd a lehetőség az, hogy akkor pattintod a mostani csajod, mert ő úgysem akar veled járni és be kell próbálni az új csajt. Vagy bejön a mutatvány vagy nem.

Mindenesetre amíg ennyire nyíltan kifejezi a másik csaj, hogy tetszel neki, kérdéses a mostani kapcsolatod is.

Nem tudom az ilyet hogy lehetne megbeszélni.

Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy csak heccből csinálja a "barátnő" a dolgot. Egyszerűen gyerekességből.

25/f

2009. márc. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!