Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nagy gondban vagyok, nem akarok koppani, lényeg lent?
Figyelt kérdés
szóval van egy lány... én már teljesen beleestem, tényleg a lány pont a nekem teremtett nő, ha élhetek ilyen szóval :D és szerintem ha nagyon összeszedném magam meg is tudnám magamnak szerezni, a gond csak az, hogy egy srác szerelmes már bele két éve... én a srácot ismerem elég jól, és tudom hogy mindenre képes lenne csak hogy én ne jöhessek össze a lánnyal.... (ha már neki se jó nekem nehogy az legyen) a lány ezzel a sráccal mondhatni jóba van, de a lány tisztába van vele hogy a srác mit érz iránta.. mégis mondhatjuk jóbarátok. Most nagyon félek ahogy elkezdenék "udvarolni" a srác mindenféle hülyeségeket kezdene beszélni rólam a lánynak... de tényleg mindenféle baromságot csak azért hogy nehogy összejöjjön a lánnyal... mitévő legyek?2011. ápr. 24. 10:25
1/3 anonim válasza:
Ne törödj semmivel, és senkivel, ez a te életed, és lehet hogy mindenfélét mondana a srác, a lány nem biztos, hogy elhinné, én undorodom az olyan emberektől, akik másról nem tudnak beszélgetni, csak egy másik embert beszélnek ki folyton, nem szeretem a másokat kibeszélős embereket, taszítanak, mindig csak keverik azt a bizonyost...
Van is egy pasi, aki mindenkit csak kidumál, jobb témája nincs, és tudom, hogy másnak meg engem beszél ki folyton, már rosszul vagyok, ha mellette kell lennem...
2/3 anonim válasza:
szerelemben és háborúban mindent szabad:)először titokba hajts a csajra aztán már tök mind1 hogy mit beszél a srác ha érez valamit irántad a csaj.
3/3 anonim válasza:
Ha már szóba került a szerelem és a háború. A rivális srácot érdeklik a te érzéseid? Érdekli, hogy hogyan fogod érezni magad, ha nem jön össze a dolog? Mert szerintem nem, csak az fog számítani neki, hogy elérje a célját. Tedd te is ezt. Ha úgy érzed, hogy vele lennél boldog, akkor ne hagyd, hogy egy másik gyökér az utadba álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!