Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zorana kérdése:

Mit tegyek? (lényeg lent)

Figyelt kérdés

A szitu a következő : össze vesztünk a párommal, mert történt egy incidens. Volt egy buli ahol a barátnőmmel mentünk le, de lent véletlenül össze futottunk az egyik közös ismerősünkkel.A srác részegen egész éjszaka a nyakamban logot. Mondván én vagyok az őrangyala. Viszont volt egy pillanat amikor megpróbált megcsókolni, én elhajoltam mert szeretem a párom. Nah ez a szitu a párom fülébe jutott, de letagadtam mert féltem h elveszítem. Azt mondtam nem tudom eldönteni h le akart e kapni.De most majd fél évvel később megint elkezdte piszkálni a csőrét, hogy mi történhetett ott. A lényeg, hogy elhajoltam ! Ergo nem történt semmi! Érzi, hogy nem voltam őszinte, de ő magában már kombinált, hogy nem csak csók hanem több is történt. Mit tegyek most ? Segítsetek !

21/l

2011. júl. 20. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg elhajoltál miért nem lehetett megmondani? Persze, hogy nem erre gondol, ha csak azt látja, hogy nem vagy őszinte hozzá. Gondolkozz már.....
2011. júl. 20. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
megpróbálhatnád ezt így elmondani neki, ahogy a kérdésben le van írva
2011. júl. 20. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Legyél őszinte b@zdmeg!

Nem a hapsid kombinál, hanem TE mert NŐ vagy.

Ezt akár rögtön el is mondhattad volna neki mielőtt a fülébe jut, hogy pl. Te képzeld az egyik srác haverom totál rám mászott, alig bírtam elhajtani mert totál részeg volt, még le is akart kapni, hát ne tudd meg de berágtam rá.

Ééés ennyi!

Hapsid bizalma feléd megmaradt volna, és most nem kéne agyalnod.

Fa*zé vagytok ti ilyen hülyék lányok, hogy nem tudtok normálisan gondolkozni, csak kombinálni meg agyalni. Ha hülye voltál megérdemled!

2011. júl. 20. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:

A hazug embert hamarabb...blabla.

Ki akarsz találni valami új hazugságot?

Az igazság a legegyszerűbb.

A közös havert meg lepattintani.

2011. júl. 20. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!