Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tartott az első komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartott az első komoly kapcsolatod? Miért lett vége?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 17:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

90 napig.

Nagyon sok oka van, hogy miért lett akkor vége:

- alapvetően sosem voltam belé szerelmes

- egyszerűen nem bírtam a párkapcsolattal járó kötelezettségeket

- azt éreztem, megfolyt a szeretetével

- nagyon gyerek voltam még, hogy egy ilyen volumenű dologba kezdjek

- nem is akartam kapcsolatot, azt hittem, ez is egy kaladnak indul és mire észbekaptam, ő már hivatolasnak tekintett minket, amiből nem volt visszaút

- mindkettőnknek nagyon más tervei, elképzelései voltak a kapcsolatot illetően

- csak a magányom enyhítésére használtam

- az előzőből következik, hogy csak akkor akartam átmenni hozzá, írni neki, beszélni vele, ha épp úgy tartotta kedvem, ami neki persze nem tetszett

- féltem az elköteleződéstől

- gyerekkoromban nem tapasztaltam meg a feltétel nélküli szeretet, ezért nem tudtam helyén kezelni a tőle érkező nagymennyiségű érzelemáradatot

- állandóan egy maszkot kellett felvennem előtte

- az előzőből következik, hogy nem akartam beavatni a magánéletemben, a valós személyemet sosem láthatta, titkoltam őt mások előtt

- az előzőből következik, hogy szokszor, sokat hazudtam neki

- egyszerűen nagyon más karakterű emberek voltunk, szinte semmi közös ponttal, érdeklődéssel

- a plátói szerelmembe annyira szerelmes voltam, hogy nem is tudtam rá fókuszálni egyetlen perc erejéig sem

- neki adtam a szüzességem, de annyira gyengén teljesített, hogy teljesen kiábrándultam belőle ( fun fact: csak akkor egyszer szexeltünk, utána nem sokkal szakítottam vele, magyarán mondhatni csak szexre kellett (: )

- más lányokkal levelezgetett, egy lány iránt pedig többet is érzett

- állandóan ellenőrizgetni akart, féltékenykedett, neki mindent szabad volt, nekem semmit

- nem fogadott el úgy, ahogy voltam, meg akart változtatni, a saját ízlésének megfelelőre akart formálni

- a haverjait mindig-mindig előtérbe helyezte

- rasszista, fajgyűlölő, homofób, nagymagyar volt

- toxic masculanity elven működött, nem viccelek, havi 1x mosott hajat, konkrétan állt a zsírtól a haja, nem kezdett semmit a burjánzó pattanásaival, maga elmondása szerint 5 naponta egyszer megmosta vízzel az arcát, 3-4 havonta vágatott hajat

- egyszerűen nem tudott öltözködni, olyan ruhadarabokat vett fel, párosított össze, hogy egyszerre tudtam volna sírni és nevetni

- a szegényeket, melegeket, fekete bőrűket, kövér, csúnya nőket és férfiakat, meg még nagyon sok mást lenézett

- hiába volt már egy felnőtt férfi, olyan gyerekes volt, mint egy 12 éves kisfiú

Igen, tudom, ez egy elég durva lista és így már nekem is nagyon durva, de akkor a cukormázba burkolt hazugságok közepette nem volt olyan vészes.

2020. máj. 3. 07:18
 22/22 anonim ***** válasza:
Még nem volt! És vágyakozva nézek rá! Tudom nem fog örökké tartani arra már felkészültem, de valamiért nem akarják, hogy meg tudjam! De remélem egynap megtudom! Elvégre már itt kéne lennie!
2021. febr. 1. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!