Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott az első komoly kapcsolatod? Miért lett vége?
90 napig.
Nagyon sok oka van, hogy miért lett akkor vége:
- alapvetően sosem voltam belé szerelmes
- egyszerűen nem bírtam a párkapcsolattal járó kötelezettségeket
- azt éreztem, megfolyt a szeretetével
- nagyon gyerek voltam még, hogy egy ilyen volumenű dologba kezdjek
- nem is akartam kapcsolatot, azt hittem, ez is egy kaladnak indul és mire észbekaptam, ő már hivatolasnak tekintett minket, amiből nem volt visszaút
- mindkettőnknek nagyon más tervei, elképzelései voltak a kapcsolatot illetően
- csak a magányom enyhítésére használtam
- az előzőből következik, hogy csak akkor akartam átmenni hozzá, írni neki, beszélni vele, ha épp úgy tartotta kedvem, ami neki persze nem tetszett
- féltem az elköteleződéstől
- gyerekkoromban nem tapasztaltam meg a feltétel nélküli szeretet, ezért nem tudtam helyén kezelni a tőle érkező nagymennyiségű érzelemáradatot
- állandóan egy maszkot kellett felvennem előtte
- az előzőből következik, hogy nem akartam beavatni a magánéletemben, a valós személyemet sosem láthatta, titkoltam őt mások előtt
- az előzőből következik, hogy szokszor, sokat hazudtam neki
- egyszerűen nagyon más karakterű emberek voltunk, szinte semmi közös ponttal, érdeklődéssel
- a plátói szerelmembe annyira szerelmes voltam, hogy nem is tudtam rá fókuszálni egyetlen perc erejéig sem
- neki adtam a szüzességem, de annyira gyengén teljesített, hogy teljesen kiábrándultam belőle ( fun fact: csak akkor egyszer szexeltünk, utána nem sokkal szakítottam vele, magyarán mondhatni csak szexre kellett (: )
- más lányokkal levelezgetett, egy lány iránt pedig többet is érzett
- állandóan ellenőrizgetni akart, féltékenykedett, neki mindent szabad volt, nekem semmit
- nem fogadott el úgy, ahogy voltam, meg akart változtatni, a saját ízlésének megfelelőre akart formálni
- a haverjait mindig-mindig előtérbe helyezte
- rasszista, fajgyűlölő, homofób, nagymagyar volt
- toxic masculanity elven működött, nem viccelek, havi 1x mosott hajat, konkrétan állt a zsírtól a haja, nem kezdett semmit a burjánzó pattanásaival, maga elmondása szerint 5 naponta egyszer megmosta vízzel az arcát, 3-4 havonta vágatott hajat
- egyszerűen nem tudott öltözködni, olyan ruhadarabokat vett fel, párosított össze, hogy egyszerre tudtam volna sírni és nevetni
- a szegényeket, melegeket, fekete bőrűket, kövér, csúnya nőket és férfiakat, meg még nagyon sok mást lenézett
- hiába volt már egy felnőtt férfi, olyan gyerekes volt, mint egy 12 éves kisfiú
Igen, tudom, ez egy elég durva lista és így már nekem is nagyon durva, de akkor a cukormázba burkolt hazugságok közepette nem volt olyan vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!