Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, akinek van barátnője!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akinek van barátnője! Nektek is sok a gondotok?

Figyelt kérdés

Én azt érzem, hogy egyre nagyobb közöttünk a távolság.

Egyre nehezebben hozzuk össze a találkákat, és mintha én többet tennék a kapcsolatunkért, mint ő.

Pl. Két hete beteg voltam, lázas, 39 fokkal...:S, orrom fojt mint állat, fejem fájt, és gyenge voltam....DE mégis elmentem hozzá (másik városban lakik, kb 50 km oda vissza)

mert egyszerűen hiányzott és látni akartam.

Erre tegnap : kicsit fáj a fejem, kicsit folyik az orrom, de láza nincs, és nem akar bebuszozni, merthogy sz*rul van....kössz....és amikor én megcsináltam kb 3 szor iylen betegen, az bezzeg tetszett neki, nem gondolja, hogy nekem is jolesne ha találkoznánk?

Meg hogy is mondjam, olyan mintha nem is nagyon érdekelném...."hát ha kijössz, akkor ki, ha nem akkor nem, nekem mind1"...

hát most ha valaki szerelmes, akkor nem azt mondja hogy "bocsi rosszul vagyok nem tudok bemenni, de nagyon hiányzol látni szeretnélek..."

nincs hát meg mind1....

nemértem.

olyan mintha valami hiányozna a kapcsolatunkból.

2011. ápr. 22. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hát én nemtudom mi ez de a lány részéről tuti nem szerelem..én a szerelmemmel éjjel nappal együtt akarok lenni betegen gyógyultan,MINDIG. és nincs kifogás. én is mindig buszozok -20°ba náthásan is,és a barátom is hozzám.. szerintem beszélgessetek kicsit. mert nem a csókcsatából derül kinek milyen érzelmei vannak..
2011. ápr. 22. 17:32
 12/17 A kérdező kommentje:

este bulizni megy a baráti társaságával...hah, de délután még halálos beteg volt....

asszem itt az ideje tényleg, hogy jól megd*gjam, és szakítsunk.

2011. ápr. 22. 20:36
 13/17 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, és a barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. ilyen még soha nem volt velünk, semmi gond nincs a kapcsolatunkban csak kisebb félreértések, amit természetesen mindig megtudunk beszélni. olyan nincs, hogy nem tudjuk összehozni a találkozókat. mindig megszervezzük, hogy mind a kettőnknek jó legyen. ha nem tudunk találkozni, az általában az iskola, és az érettségi miatt van.

szerintem nálatok baj van már... ha a fiút ennyire nem érdekli, hogy nem láthat, akkor nem biztos, hogy együtt szeretne lenni még veled. próbáljátok megbeszélni, hogy mi lehet a baj és ne csak találgass, mert az sosem vezet jóra. remélem tudtam segíteni :)

2011. ápr. 24. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Basszus nálunk is ez van csak én 16/F ő meg 14/L. Nem becsül meg téged. Sztem ne dugd meg, mert az nem segít. Beszéljétek meg vagy szüneteltessetek egy kicsit.
2011. ápr. 24. 12:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Barátom Te 1 igazi papucs vagy!
2011. ápr. 24. 12:59
 16/17 A kérdező kommentje:

papucs?!

k*rvára nem...:D

nincs időm arra hogy papucs legyek, hameg az papucsság, hogy hogy heti 2x elmegyek hozzájuk, akkor igen az vagyok. :D

de van mikor ő is jön.

tegnap találkoztunk, és úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna...:S

mostmár tényleg nemértem..:S

2011. ápr. 24. 13:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de fogadd el a válaszomat. Nem képes áldozatot hozni érted, ez a nagy helyzet. Következő ilyen esetben ne ugorj neki azonnal, várd ki a végét, miként reagál rá. Ha felháborodik, hívd fel a figyelmét eme hiányosságára. Viszont igaz, le kellene ülnötök beszélni..sztem azt dugd meg, akit nagyon szeretsz és aki maximálisan viszonozza:)
2011. ápr. 24. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!