Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok esetben miért van az, hogy a szép lányok és fiúk szinglik, a csúnyácskábbak meg foglaltak?
Mert magas a mércéjük,vagy mert azt várják hogy nekik udvaroljanak a lányok.
Én nekem mindig is jobban tetszettek a rondább pasik.
A szép lányok sokszor sokat hisznek magukról, több tucat pasi udvarol nekik nap mint nap, ezért élnek a lehetőséggel, és "válogatnak". Csakhogy hatalmas hibát követnek el: ezek a fiúk nem szerelemből akarnak összejönni velük, hanem azért, mert nagyon szép lányok, akikkel jó felvágni, dicsekedni, jó őket megb*szni, de hosszútávra lehetetlen velük tervezni, hiszen olyan szépek, hogy mindig is lesznek udvarlóik, rajongóik, és ez már zavarhatja a fiút. Éppen ezért, előbb-utóbb a pasi bedobja a törülközőt, vagy egyszerűen elkezdi csalni a csajt, vagy kihasználja, hogy jó nő, jó a teste. A lány nagyot csalódik, bemagyarázza magának, hogy ez véletlen volt, minden 10 esetből 1, de amikor zsinórban ez megy már a 4. srácnál is, akkor elkezdi az 5.,6.,7.,8.,..... srácot visszautasítani, mondván, megkíméli magát egy csúnya csalódástól. A srác szerencsétlen meg megtett mindent az udvarlás során, a csaj meg tojt rá, így ő még 5.-ként beolvas neki egy jó nagyot, hogy mit képzel magáról. Végeredmény: szép külső nem áldás hanem átok!
Fiúknál nem tudom, hogy megy a dolog. Szerintem csak a szép csajokkal állnának szóba.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!