Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármi bajom van,1 hét múlva a barátom baja lesz. Miért csinálja ezt?
pl egyszer elmondtam neki, hogy azt vettem észre amióta vele vagyok, valahogy nem is nevetek soha.
régen olyan jókat nevettünk a régi barátaimmal/exekkel/ jelenleg meg mintha rám borult volna valami köd, vagy nem értem.
erre totál nem reagált semmit, de kb 1-2 hét és szószerint arra panaszkodik, hogy amióta velem van, nincs humorérzéke, komorabb az élete..
és nem az első eset, hogy bármit-de bármit elmondok neki magamról "visszadobja" rám.
miért/mitől ilyen ő?????
nem
szabályosan az ő gondolataként jelenik meg
mintha üres lenne az agya és én raknék bele gondolatokat...a sajátjaimat ugye
vagy egyszer mondtam olyat is, hogy sajnálom, hogy a tesojával nem tudok miről beszélni, valahogy nincs közös témánk
erre pár hét és a szememre hányja, hogy nem tudok beszélgetni a tesojával...
Mert folyton negativ dolgot mondasz neki.
Most kezzd el a pozitivakat.
a pozitvakkal is ez a helyzet
ha imádok vmit, ami őt pl nem érdekli, egy idő múlva saját magáról zengi, hogy ő hogy oda-meg vissza van érte
nem értem miért ilyen ő.
Hát akkor te vagy az irányadó.
Vele ezekszerint bármit megtehetsz,és tedd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!