Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a fiúról aki megtiltja a bnőjének, hogy más fiúval beszélgessen?
Meg tudja tiltani?
Hogyan? Pl. odajön hozzám az utcán egy külföldi férfi, és megkérdi merre kell menni, én meg rá se nézek, és tovább megyek, mert a párom megtiltotta?
Amúgy nyilván a fiúknak sem esik jól, ha a volt párjával beszél egy csaj, de én pl. mindig elmesélem a férjemnek, hogy miket diskuráltam az egyetemen az egyik barátommal, aki történetesen fiú...mindig mondja, hogy gyanús nekem ez az xy, de még egyszer nem hallottam, hogy ne beszéljek vele..
Ugyanígy megy fordítva is..ő is mikor dolgozik, hazajön elmeséli, hogy kivel mi volt...én is utálom ha más lányokkal beszélget, de csak azért mert minden porcikáját, szavát magamnak akarom:D ÉS emelett pedig tudom, hogy az a normális, ha beszélget emberekkel, nem tiltanám meg neki soha..
szóval értelmetlen marhaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!