Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit lehet tenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit lehet tenni? Valami jótanács?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel már jóval több mint 4 éve együtt vagyunk. Vele sajnos csak kéthetente tudok találkozni mert ő egy másik városban egyetemen van , s "sokat kell tanuljon". Mna mind1. Lényeg h a múlthéten akartam hozzá menni ,h együtt lehessünk , de ő elutasitott mondván h nagyon sokat kell tanuljon.Én megértettem... Erre tegnap tudom meg vasárnap egy másik fiúval volt sétálni kettesben a városban s vmien tó körül.De állitása szerint nem történt semmi, s h az a fiú se akar tőle semmit , de logikusan 1 fiő nem hiv sétálni egy lányt ha semmi célja nincs vele.Tudom hisz énis fiú vagyok.A tegnap este a messengeren vallota be h ne haragudjak meg ... de.. s elmesélte. S azt mondta h tudta h megfogok haragudni reá ha elmegy , s tudja azt is h egy fiú szándék nélkül nem hiv sétálni kettesben egy csajt, de mégis elment vele , mert állitása szerint jó volt vele , és szeret vele lenni.Kinézetbe őszerinte az a fiú 7,én pedig 8,50 vagyok neki. Mégis őt választotta a hétvegére.Miért??szeret e ő még engem?? ja és nem első alkalom h sétálni ment aval a bizonyos fiúval. Amúgy mindig megbocsájtottam neki de most nem tudok.Mi tévő legyek??bocsássak meg neki újra?? v verjem szét a másik t*k*nyp*c képét?? Ja és döntés elé állitottam h vagy én vagy a másik , s azt mondta h nem tud dönteni...

Valami jótanácsot tudtok e adni? Szerintetek szakitani kéne?? :(

2011. ápr. 19. 15:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A fiú lehet hogy nem is tudja hogy veled van a lány és azt mondta hogy jelenleg szabad,ha aztmondta hogy nem ér rá,és a fiuval mégis elment akkor azt már előtte megbeszélték,azért mondta kifogásul hogy ne menj el hozzá.
2011. ápr. 22. 23:36
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Jesszus. Ha szabad ideje van, Téged már két hete nem látott, de nem Veled akarja tölteni az idejét, hanem egy másik sráccal, az nagy gond. Biztos jele, hogy gond van a kapcsolatotokkal, akár mondta már, akár nem.

Összehasonlítgatja, hogy melyikőtök külseje hányas? ...Ha én szeretem a barátomat, akkor nem hasonlítgatom senkihez, és nem is közlöm vele az eredményt.

Ha a barátnőd nem tér jobb belátásra, és ezután is egy másik sráccal akarja majd tölteni a szabadideje zömét, az azt jelenti, hogy már nem kellesz neki.

2011. ápr. 23. 00:02
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként ez sem vet rá túl jó fényt, hogy győzködnöd kell a találkozásra. Ha én szeretek valakit, akkor nem kell győzködnie, hogy vele akarjak lenni...
2011. ápr. 23. 00:05
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Az olvasottakból szerintem ennek a kapcsolatnak game over. Szerintem szállj ki amíg nem késő, (pl.: megcsal) mert akkor csak hülyeséget csinál az emberek nagy része a dühtől és az nem vezet jóhoz. Én is megszívtam ezzel, a srácot megvertem a csajt meg kiraboltattam egy haverommal, akkor jó buli volt de visszanézve is :), de azért viselkedjünk felnőttek módjára.
2011. ápr. 23. 01:02
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

ha igazán szeretne, akkor nem kéne neki más pasi a világon, csak te

de szerintem már nem szerelmes beléd, csak megszokott, hogy vagy, és fél végetvetni az általad adott biztonságnak

ahogy mondták, ennek annyi, szakíts vele minél hamarabb, itt nincs mit orvosolni

(neked pl kellett eddig bármelyik más csaj? neki miért kellene más pasi? azért mert nem szerelmes beléd)

2011. ápr. 23. 02:18
 16/16 JulesM111 ***** válasza:

Hagyd ezt a lányt a fenébe, nem hozzád való.

Te otthon csak ábrándoztál, nem tudtad a leányzó szivét megfogni, a másik srác igen, sőt egész gyorsan.

Szerintem Te csak aféle tartalék lehettél a lány szemében, amíg ne mtalál egy olyan másik srácot aki tényleg le is veszi a lábáról. Szeret Téged? Szeretett Téged valaha? Szerintem nem.

Mégegyszer: hagyd a csajszit, nem fog működni együtt nektek. Odamész hozzá elvered a másik srácot, és ráparancsolsz a lányra, hogy imádjon téged? Ugyan már :)

2011. ápr. 23. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!