Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit esznek ezen a gyereken a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit esznek ezen a gyereken a lányok?

Figyelt kérdés

Az iskolánkban van egy srác, és kb a csajok negyede majd összehugyozza magát, ha meglátják. A gyerek tipikus emós sminkes piszkafa. Tényleg nem értem mi olyan nagy szám benne, az ideje nagy részét a buszmegállóban tölti és bámul kifelé a fejéből, vagy a helyi legallja kocsmában teszi ugyanezt. Ráadásul állandóan siránkozik, hogy "az élete milyen kilátástalan", de tanulni azért b*szik, pénze meg van a családjának amúgy is.

A suliban vannak normális, sportos, okos, igazi partiarc fiúk is, nem értem hogy miért nem ők a legnépszerűbbek.

A csajok meg tőlem kérdezik, hogy hát nem "cukkermukker", mikor meg megmondom, hogy nem, én vagyok a f*sz.

2011. ápr. 19. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó 20 éve történt, hogy az általános utolsó évére megkapott a mi osztályunk egy problémás srácot. Hogy mi volt a problémája, azt nem tudom, de gyenge tanuló volt. A lányok az elején megbeszélték, hogy ki fogják közösíteni a gyereket. Másnap már körbeugrálták. Nem volt jó képű, nem volt sportos, nem volt észlény sem.

A jó hírem az, hogy 15 éves osztálytalálkozóra a srác nem jött el és lányoknak sem hiányzott. Cikinek tartották akkori rajongásukat.

2011. ápr. 19. 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:

mifelénk meg pont ezek az emós gyökerek a partiarcok...

mellesleg mi baj a sörivással? aki a sört nem szereti az NEM EMBER

úgyh sztem a partiarcok és a gizda emósok is egyforma gyökerek

2011. ápr. 19. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszene az biztos, sosem tetszettek az ilyen emos gyerekek de még a partyarcok sem.:)

19l

2011. ápr. 19. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Lány vagyok 16:) és sosem értettem mit esznek rajtuk.. a barátnőim is ilyenek. De pár év múlva megkomolyodnak és a normális pasik fogják őket érdekelni:) ennyi az egész
2011. ápr. 22. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!