Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit esznek ezen a gyereken a lányok?
Az iskolánkban van egy srác, és kb a csajok negyede majd összehugyozza magát, ha meglátják. A gyerek tipikus emós sminkes piszkafa. Tényleg nem értem mi olyan nagy szám benne, az ideje nagy részét a buszmegállóban tölti és bámul kifelé a fejéből, vagy a helyi legallja kocsmában teszi ugyanezt. Ráadásul állandóan siránkozik, hogy "az élete milyen kilátástalan", de tanulni azért b*szik, pénze meg van a családjának amúgy is.
A suliban vannak normális, sportos, okos, igazi partiarc fiúk is, nem értem hogy miért nem ők a legnépszerűbbek.
A csajok meg tőlem kérdezik, hogy hát nem "cukkermukker", mikor meg megmondom, hogy nem, én vagyok a f*sz.
Legközelebb megkérdik, hogy mennyire "cukkermukker", akkor vágd rá, hogy ja, jó csaj, csak a melle lehetne nagyobb.
XD
A leghalványabb lila dunsztom nincs, mit esznek a csajok ezen a gilisztán, engem a hányinger kerülget az ilyenektől, mivel nem vagyok leszbikus.
Esetleg foglalkozz a csajok azon háromnegyedével, akik magasról le...ák. :) És inkább azt próbáld meg kideríteni, TE kinek tetszel.
Többet érsz vele.
:)
Amúgy ne aggódj, még pár év, és kinövik ezt a divatot a csajok.
"Emós sminkes piszkafa"...na ja..szánalom az ilyen,de az
"igazi partiarc fiú" kategória se hangzik jobban....
Nem vagyok különösebben irigy a srácra, van barátnőm. A lányokat akiket meg lázbahozza a gyerek szerintem minősíti a dolog.
Igazából csak a mögötte lévő rejtély érdekel.
Biztos Axe-ot használ. (Jah, én is...)
A válasz egyszerű . Ez a divat .
Még pár évig biztos ez lesz , de a nők nagy része attól még férfira vágyik és nem kisfiúra .
sosem értettem
Igaz a 23 évemmel már öreg vagyok ehhez,de amikor 14-16 voltam,akkor is ezért a szépfiú kategóriáért olvadozott mindenki (akkor még smink nélkül)
én meg nem,nagyon nem
Az egyik ilyen szépfiúnak b.szta is a csőrét hogy teszek rájuk magasról (már akkor is a kicsit dundibb normális srácok tetszettek),eszméletlen röhejes móódon próbálkozott jóideig.
A mai tinifiúk...dolgozom együtt 15-18 évesekkel,elképesztő mi van...
ne kövesd a példájukat
Egyetértek az előttem szólóval,hogy ez a divat...bár én nem tudom,lehet hogy már öreg vagyok:P,de én rosszul vagyok az ilyenektől...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!