Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy igy viselkedik?
Arrol lenne szo, hogy a baratom egyetemista. es masik varosba van. es mikor elmegye egyetemre, olyankor 1-2 hetig nem is beszelunk egesz addig amig haza nem jon, mert nem er ra, meg este se mert rendezvenyeket szervez es sok dolga van. De mikor haza jon mi talalkozunk, es akkor minden tokeletes mint egy normalis kapcsolatban. Csak ha elmegy akkor nincs ram ideje. Vagyis az az hogy mindig szervez valamit, vagy epp oran van.
Szerintetek ez normalis?
ezek mind mind kifogások...
Csináld úgy hogy te nem keresed amig ott van az egyetemen és meglátod majd hogy tényeg csak akkor kellessz e neki mikor haza megy...
ez is igaz. nagyon igazatok van. meg is fogom csinalni. amig egyetemen van nem keresem, es lassuk mikor fog felhivni.
es ha igazatok van, akkor mit mondjak majd neki? megis h kezdjek bele? akkor most vege, mert latom h csak akkor kellek neked mikor haza josz? vagy megis h? mert azert nem szeretnek nagyon serto lenni, hisz o se bant meg engem.
Mondj valami ilyesmit: Észrevettem, hogy az egyetem mellett nem férek bele az életedbe, és nem szeretném a fiatal éveimet arra tölteni, hogy feleslegesen várok, mikor itt van előttem minden, és élni kell, különben 30 évesen hol találok majd magamnak normális világot? Neked sem jó így, hogy a terveink romokban hever, neked a tanulás és a munka az első. Részemről nincs rendben így ez a kapcsolat. Vagy változtatsz de sürgősen, és ismét meghódítasz, vagy térjünk külön utakra és ne felejtsük el a szép napokat.
Legalábbis én valahogy így oldanám meg..
Fontos, hogy határozott legyél, mert ha nem vagy határozott, akár abban, hogy változtatást kérj, vagy hogy több figyelmet, akkor "gyermetegi" próbálkozásnak fogja venni. Szerintem agyba főbe éli a világát, de Téged nem akar elveszíteni, és két kardot tartani a tűzben bizony nem szép dolog.
Ez nem normális dolog. Én is egyetemre járok régóta, voltak zsúfolt napjaim, meg esti programjaim is. De hidd el, aki szereti a párját, az nem tesz olyat, hogy nem beszél vele egy hétig.
Akármilyen zsúfolt is a napja, napi 20 perce minden nap lehetne arra, hogy beszéljen veled. Társaság, meg szórakozás esténként... ezek azért elég fakultatív dolgok ám, ahová lehet érkezni azután is, hogy veled beszélt.
Nem szeret szerintem. Az egy dolog, hogy nem a szexre kellesz csak neki, de én nem hiszem, hogy több vagy most már a számára, mint egy kellemes időtöltés, ha éppen haza megy.
"lehet, hogy nem szeret? de ketlem mert 2 eve egyutt vagyunk. es nem hiszem, hogy csak a sex-re kellenek mert meg nem fekudtunk le egymassal."
Hat szerintem ez nemnormalis. Egyetemistak ket eve egyutt vannak es meg nem fekudtek le?? Gimiben megertem, de most mar felnottek vagytok, ha nem elegited ki akkor elmegy oda ahol kielegitik, de ezt mar irtak. Ne csak benne keresd a hibat, ne azt nezd, hogy o mit nyuthat neked, hanem azt, hogy te mit adhatsz neki! (WAA ez az utolso mondat eszmeletlen, imadom magam xDDD)
Szerintem ő is egy kényelmes pasi,aki amikor megy haza,akkor tudja,hogy ott vagy neki.De minden másra sokkal több ideje van mint rád... azért napközbe meddig tartana neki egy pár sms-t eleresztenie,hogy "hiányzol" v bármi...????? meg hát kezdeményezhette volna,hogy menj el ő hozzá,ahol tanul,stb...
mióta jártok?
Dicséretes hogy két éve együtt vagytok és még nem szexeltek! Az annyit jelent hogy a srác komolyan szeret, és hagy időt arra hogy teljesen megismerjétek egymást.
Sok pár azért megy tönkre mert fejest ugranak már első hónapban a sexbe, és onnantól többnyire már csak a testi vonzalmon alapuló kapcsolatról beszélhetünk, a másik egyénisége már nem lesz érdekes.
Beszélj a pároddal, ő neked ebbe a partnered. És őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!