Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy 15 évesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izééékeh11 kérdése:

Hogy lehet egy 15 évesnek ekkora igénye?!

Figyelt kérdés
szóval az van,hogy én 13 vagyok,a volt pasim 15.és most nemrég azért szakitottunk mert én meg megmondtam neki,hogy enm fekszek le vele,mert értse már meg,hogy 13 éves vagyok,ennyi idősen hova akar már dugdosni -.-" és erre azt mnta hogy jól van akkor hagyuk ezt az egészet.erre én mondom neki,hogy figyelj ha csak úgyis szexre kelek neked akor miért jársz velem?!és ezen besértődött és szakitottunk.szerintetek helyes döntés volt megmondanom neki hogy én még nem akarom?vagy ha ekkora igényei vannak,miért járt velem,amikor ő már régesrég tudta hogy én úgyse fogok vele lefeküdni?
2011. ápr. 18. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

A következőt vésd az eszedbe, tekintettel az elkövetkező kapcsolataidra:

Olyan fiút mindig fogsz találni akinek NEM CSAK arra kellesz, de olyat nem (hacsak nincs kiherélve), akinek a szex egyáltalán nem kell. Tehát ez NEM egy "húúúúdenagy" igény, hanem egy teljesen normális, főleg egy 15 évestől.

Igen, fiatal vagy. Még valóban korai lenne szexelni. Ez mutatja, hogy nem csak a szexre vagy éretlen, hanem egy normális kapcsolatra is, mivel egy normál, komoly kapcsolatból nem lehet kizárni a szexet.

Most inkább koncentrálj a tanulásra.

2011. ápr. 18. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
kedves utolsó! ne mondj ilyeneket mert mèg elhiszi. vaginális sexhez 14 a beleegyezèsi korhatár, 12 pedig anál meg orálhoz! egyéként meg nem jelentheti fel ok nélkül
2011. ápr. 18. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12 pedig anál meg orálhoz

Ezt az éktelen nagy marhaságot honnan veszed? Beszopattak a szomszéd nagyfiúk, mi?:D

2011. ápr. 18. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

jogász végzettségem, tudom mirôl beszélek

30/f

2011. ápr. 18. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A pasi egy f*szfej volt. (15/F vagyok) Tisztelendő, hogy nem vagy olyan, mint a többi mai lány, és értelmesen akarod elveszteni! Ez a kapcsolat nem ért semmit, ha otthagyott. Jó döntés volt.
2011. ápr. 18. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

jogász végzettségem, tudom mirôl beszélek

30/f

Ne haragudj, de ezt képtelen vagyok elhinni. Utána fogok nézni.

2011. ápr. 18. 21:29
 17/17 A kérdező kommentje:
jól van a veszekedéseteket én zárom le itt és most,viszont erről beszéltam am én is hogy én már egy csomószor mondtam neki hogy ugyse fogok vele lefeküdni,mégis mindig ide jutottunk ki,és amúgy már nem azért,de szerintem érett lennék egy normális kapcsolatra és amúgy igen,szerintem ez egy húúú de nagy igény egy 15 évestől,mert könyörgöm,15 éves,én vagyok 13,minimum 6X!,ha nem többször elmntam már neki hogy hogy a szexből nem lesz semmi,nenm értem akor hogy nem tudja felfogni !!!
2011. ápr. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!