Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy 15 évesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izééékeh11 kérdése:

Hogy lehet egy 15 évesnek ekkora igénye?!

Figyelt kérdés
szóval az van,hogy én 13 vagyok,a volt pasim 15.és most nemrég azért szakitottunk mert én meg megmondtam neki,hogy enm fekszek le vele,mert értse már meg,hogy 13 éves vagyok,ennyi idősen hova akar már dugdosni -.-" és erre azt mnta hogy jól van akkor hagyuk ezt az egészet.erre én mondom neki,hogy figyelj ha csak úgyis szexre kelek neked akor miért jársz velem?!és ezen besértődött és szakitottunk.szerintetek helyes döntés volt megmondanom neki hogy én még nem akarom?vagy ha ekkora igényei vannak,miért járt velem,amikor ő már régesrég tudta hogy én úgyse fogok vele lefeküdni?
2011. ápr. 18. 20:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
atyaég...
2011. ápr. 18. 20:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Ide lőjetek!:D
2011. ápr. 18. 20:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
jol tetted
2011. ápr. 18. 20:33
 4/17 anonim ***** válasza:
Most van a legaktívabb korban. Talán naivnak hitt a korodnál fogva, azért gondolta, hogy te majd hamar lefekszel vele.
2011. ápr. 18. 20:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de erre nem lehet mit válaszolni. Az a baj, hogy 13 éves vagy... A korosztályod még nem, az idősebbek már nem tudnak ebben segíteni.

Tippem szerint reménykedett, hogy ha beleszeretsz, akkor megadod magad... Jobbat nem tudok ehhez mondani. De ha rám hallgatsz: kevesebbet járjon ennyi idősen a fejed a psikon, és többet a tanuláson. Közhely, tudom... De ebben a korban még ez a helyesebb...

2011. ápr. 18. 20:36
 6/17 napietus ***** válasza:
nem találok szavakat...egyébként igen, jól tetted.
2011. ápr. 18. 20:36
 7/17 A kérdező kommentje:
hát de miért hitte ezt,én már csomószor megmontam neki hogy én még nem akarok szexelni és azt igaz nenm irtam le,de amúgy 6SZOR!!!! szakitottunk 1 éven belül -.-" és persze akkor is miért?! mert nem bír a farkával és akárhoga mondom neki hogy birjon magával mindig ez jön elő,hogy én nem akarok szexelni,akkor ő most szakit velem.
2011. ápr. 18. 20:37
 8/17 napietus ***** válasza:
jelentsd fel, kiskorú vagy. az is bűncselekmény, ha hozzádnyúl. a beleegyezési korhatár 14 év, tehát Veled bármit csinál, az erőszak, ha benne vagy, ha nem. a törvény szemében nem vagy döntésképes.
2011. ápr. 18. 20:39
 9/17 A kérdező kommentje:
hát........azért nem jelentem fel mert úgy nem nyúlt hozzám,bár ez egy kicsit tényleg durva ......
2011. ápr. 18. 20:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Egyszer 18 évesen meghallottam két fiú osztálytársam beszélgetését. Éppen abban értettek egyet, hogy egy 13 évessel elég három hétig beszélgetni, hogy kihasználd.
2011. ápr. 18. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!