Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lelkileg és idegileg teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkileg és idegileg teljesen kikészülök, ha nem lépem túl és nem kezdek új életet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Túl vagyok egy nagyon rossz kapcsolaton.Próbálok felejteni,újra felépíteni az életem és az önbizalmam,de rettentő gyenge vagyok! :( Itt lakik még egy pár napig,mert nagyon friss még a szakítás,de nem tudom mivel fogjuk ölni ez idő alatt egymást!?Nem az fáj,hogy megy és nem lesz.Hanem ahogy kezel.Mint egy utolsó rifkét.Pedig nem csaltam meg,tisztességben éltem vele 4 évet.Az fáj,hogy egy ember a másik emberrel ilyen tud lenni,hogy ennyi tiszteletet nem érdemel a múltunk.Nem szeretem,teljesen kiábrándultam belőle,csak azért ez 4 év volt az életemből.De köztünk már ez rég nem működik.Ezt játszuk kb. már 1-1,5 éve.Most megismertem egy kedves,udvarias pasit!Ő betegszállító.Nem tudtam járni és ők jöttek.Akkor láttam először.Beszélgettünk,elvoltunk.Most pénteken,másodjára,jöttek értem és mondta,hogy üljek oda előre mellé,mert tele van a kocsi beteggel.Egész úton nevetgéltünk,mert a kolegája nyomta a dumát.Hazafelé hátraültem,mert volt egy gyerek,akit fognom kellett,mert nem volt hely.Aztán mikor kiszállt egy beteg,megkérdezte,hogy nem e ülök vissza előre.Visszaültem. :) Tettük ki a gyereket egy intézetbe és kérdezte,hogy bemegyek-e vele.Bementem és beszélgettünk,mert várni kellet egy kicsit.Nagyon kedves,udvarias srác és mindig mosolyog.Mikor szálltam ki,mondtam neki,h bejelölöm iwiwen.Azóta nem jelölt vissza.Most 3 lehetőség van.1:leszar. 2:nem volt gépközelben 3:van egy bnője akit már nem szeret,mert nagyon rosszul élnek a csaj féltékenysége miatt és nem akarta,h meglássa.Szerintetek?Bejövök neki?Vagy felejtsem el???NAGYON KÉRLEK TITEKET,SEGÍTSETEK A KÉRDÉSEIMMEL KAPCSOLATBAN,MERT NINCS SENKIM,AKIVEL EZEKET MEG TUDOM BESZÉLNI.NAGYON-NAGYON FONTOSAK NEKEM A DOLGOK ÉS A VÁLASZAITOK!!!ELŐRE IS KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!
2011. ápr. 17. 09:04
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ne csináld már!Ilyen hirtelen???Mi volt!?Tudok segíteni?
2011. ápr. 20. 16:03
 22/27 anonim ***** válasza:
Reggel összekaptunk,egy kis butaságon,aztán egyre jobban elfajult a dolog,odáig,hogy délbe közölte,hogy ne keressem többet,elege van! Kibírtam,nem keresem 2óráig, 2kor felhívtam, leüvöltötte a hajam,hogy hagyjam, utána ő hivott 6kor, még jobban összevesztünk,most megint hívott,hogy mekkora egy szemétláda vagyok,és felejtsem el! Dél óta bőgök, ennyire még senki nem bántott meg...!
2011. ápr. 20. 22:43
 23/27 A kérdező kommentje:
Mióta vagytok együtt!?Próbáld meg most nem keresni!Észre fogja venni,hogy hiányzol neki.Hagy hagyd most egy kicsit és ha látja rajtad,hogy nem foglalkozol vele,majd bocsánatot kér!Fel a fejjel!Majd írd meg mi volt!:)
2011. ápr. 21. 05:24
 24/27 anonim ***** válasza:
2éve vagyunk együtt! Képzeld, az előbb felhívott,hogy átjönne délután,beszéljük meg.. Én meg makacskodtam,hogy nem nem..De majd jön:D Veletek mi a helyzet?
2011. ápr. 21. 12:10
 25/27 A kérdező kommentje:
Vannak összezördülések egy kapcsolatban,de ha rendszeres,az már nem jó!:)Minden rendbe fog jönni köztetek,ez csak egy kis vita volt.Nálunk nem sok.A "párom" állítólag ma költözik,de sztem ma még úgysem fog tudni hová menni és azt mondta,hogy hétvégén nem visz vidékre le.(ott laknak a szüleink)Egyből arra gondoltam,hogy írok a szépfiúmnak egy sms-t,hogy itthon vok a hétvégén mert az ember elköltözött és ha van kedve,jöjjön le.A múltkor mondjuk kihangsúlyozta,mikor kérdeztem,hogy mit csinál húsvétkor,hogy biztos nem közös program a bnőjével.Szted ezt miért mondta?Meg szted írjak neki?Amúgy meg képzeld,visszajelölt iwiwen! :) Írtam neki még akkor mikor bejelöltem egy üzit,hogy jó volt látni téged.Azt is elolvasta,de semmit nem írt vissza! :S Nem tudom mit gondoljak.Szted?
2011. ápr. 21. 15:55
 26/27 A kérdező kommentje:
Azért majd írd meg mi volt a pasiddal!!!!!!!!! :D
2011. ápr. 21. 17:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Vagyok,csak a vizsgáim miatt nem sok időm van ideülni! Megbeszéltük,bár nem tökéletes,nem tudom,hogy valaha az lesz-e!veletek mizu?
2011. ápr. 29. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!