Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkileg és idegileg teljesen kikészülök, ha nem lépem túl és nem kezdek új életet. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Túl vagyok egy nagyon rossz kapcsolaton.Próbálok felejteni,újra felépíteni az életem és az önbizalmam,de rettentő gyenge vagyok! :( Itt lakik még egy pár napig,mert nagyon friss még a szakítás,de nem tudom mivel fogjuk ölni ez idő alatt egymást!?Nem az fáj,hogy megy és nem lesz.Hanem ahogy kezel.Mint egy utolsó rifkét.Pedig nem csaltam meg,tisztességben éltem vele 4 évet.Az fáj,hogy egy ember a másik emberrel ilyen tud lenni,hogy ennyi tiszteletet nem érdemel a múltunk.Nem szeretem,teljesen kiábrándultam belőle,csak azért ez 4 év volt az életemből.De köztünk már ez rég nem működik.Ezt játszuk kb. már 1-1,5 éve.Most megismertem egy kedves,udvarias pasit!Ő betegszállító.Nem tudtam járni és ők jöttek.Akkor láttam először.Beszélgettünk,elvoltunk.Most pénteken,másodjára,jöttek értem és mondta,hogy üljek oda előre mellé,mert tele van a kocsi beteggel.Egész úton nevetgéltünk,mert a kolegája nyomta a dumát.Hazafelé hátraültem,mert volt egy gyerek,akit fognom kellett,mert nem volt hely.Aztán mikor kiszállt egy beteg,megkérdezte,hogy nem e ülök vissza előre.Visszaültem. :) Tettük ki a gyereket egy intézetbe és kérdezte,hogy bemegyek-e vele.Bementem és beszélgettünk,mert várni kellet egy kicsit.Nagyon kedves,udvarias srác és mindig mosolyog.Mikor szálltam ki,mondtam neki,h bejelölöm iwiwen.Azóta nem jelölt vissza.Most 3 lehetőség van.1:leszar. 2:nem volt gépközelben 3:van egy bnője akit már nem szeret,mert nagyon rosszul élnek a csaj féltékenysége miatt és nem akarta,h meglássa.Szerintetek?Bejövök neki?Vagy felejtsem el???NAGYON KÉRLEK TITEKET,SEGÍTSETEK A KÉRDÉSEIMMEL KAPCSOLATBAN,MERT NINCS SENKIM,AKIVEL EZEKET MEG TUDOM BESZÉLNI.NAGYON-NAGYON FONTOSAK NEKEM A DOLGOK ÉS A VÁLASZAITOK!!!ELŐRE IS KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!2011. ápr. 17. 09:04
11/27 A kérdező kommentje:
Jézusom,már reggel van!Fél óra és jönnek értem.A hétvége meg nagyon nehezen telt.Most fáj a gyomrom,meg csikar a hasam. :D :( Hazajövök és írok.Köszi amúgy!Pussz!
2011. ápr. 18. 06:41
12/27 anonim válasza:
Naa mesélj!! :) Gondoltam rád napközben kétszer is! :)
13/27 A kérdező kommentje:
Szia! :)
Aranyos vagy,de nem sokra haladtam.Sőt!Most megfordult a fejemben,hogy mi van,ha csak szexre kellek!?Azt szted honnan lehet tudni?Amúgy annyi volt,hogy beszélgettünk.Vagy kétszer megsimogatta a fájós térdemet és mikor köszöntünk el,adtam neki két puszit,de az egyik a szájára ment.De ahogy észrevettem ő is így gondolta.:)Viszont volt egy olyan megjegyzése,hogy ha eljön a csajától,akkor egy kicsit egyedül akar lenni.:S Kérdeztem,hogy láthatom-e még.És azt mondta,hogy igen.Este meg lehet megyünk beülünk egy kis kocsmába meginni vmit,ha végeznek.A kolegája ő + én.Csak azt találd ki nekem légyszi,hogy mit mondok itthon!???????Meg azt is írd meg légyszi mi a véleményed az egészről!!!!!Előre is köszi
2011. ápr. 18. 15:16
14/27 anonim válasza:
Ne haragudj,csak most tudok írni. Hát az "otthon" alatt a párod érted,akivel vagy,vagy a szüleidet? Szerintem egyszerű lenne,ha csak annyit mondanál,ha a szüleidről van szó,hogy átugrasz a barátnődhöz, kicsit beszélgettek, mert eléggé megviselt a szakítás. A barátoddal pedig mivel szakítottatok,így semmi köze sincs hozzá. Ha mégis erőszakoskodna neki is beadhatod ezt. Szerintem nagyon jó,így legalább gyorsan túlteszed magad a bunkó exeden. Amúgy mennyi idős vagy? Hát nem tudom ezek alapján megítélni,hogy szexre kellesz-e neki,ezt így csak ő tudja,és senki más. Az biztos,hogy nem egy erős kapcsolatban van jelenleg,ha a barátnője mellett "félre"puszik mennek.:) És van is nála esélyed,az tuti. Hogy kapcsolatra,vagy szexre-e azt nem tudni..:( Menjetek, ne élj,csak beszélgessetek bátran, és nyílj meg felé..Ha ő nem mondja,akkor mond neki ma is,hogy még szeretnéd látni, ne hagyd,hogy elváljanak útjaitok.
15/27 A kérdező kommentje:
Persze a páromat értem,mert a szüleim lent laknak vidéken.Az nem lenne gáz,tőlük simán megpattanok.Csak az a baj,hogy megbeszéltük,hogy míg itt lakik (pár nap max1-2 hét),addig nincs pasizás,neki meg csajozás.Na,de most akkor mit csináljak?Lehet ha ezt kihagyom,nem lesz rá másik lehetőség.Meg kellene tudom,hogy mire kellek neki.Szexelni szexelnék vele,de nem fogok,mert annyi tartásom azért legyen,nem?Jaj,nem tudom,mi van!Amúgy 25 vagyok.Te?És amúgy te csaj vagy? :)
2011. ápr. 18. 17:26
16/27 anonim válasza:
25évesen azt teszel,amit akarsz.. Igazából néhány "begyepesedett" ember azt mondja,hogy ne tedd. Szerintem ha élvezed,akkor miért ne tehetnéd? Szexeltek (persze nem rögtön,minimum 1hónapot várj),és ha úgy látod jónak,akkor jöhet akár több is..ez tőled függ. Igen,csaj vagyok,nemrég én is hasonlókon mentem át, 19éves, és 2éve vagyok kapcsolatban! :)
17/27 A kérdező kommentje:
Hallod!Megeszi az életemet,míg itt van!Most akasztott ki!Nem tudom meddig marad és azt sem,hogy mi lesz ha elmegy,mert tulajdonképpen itt hagy 1 ft nélkül.Azt sem tudom jövőhónapban mit eszek,mert amit kapok,az megy az albira+ a rezsire.Ezzel a pasival meg nem tudom mi lesz.Úgy érzem nem fog összejönni.Ha most felhívnám,hogy akarom őt(szex),akkor itt lenne 10 percen belül.De sztem többet nem néz ki belőlem.Már én is úgy gondolom,hogy nem kellek senkinek.Jaj,nem tudom mi lesz velem.Annyit tudok,hogy az új pasi felé megtettem az első lépéseket és nem megyek tovább.Most már neki kell,hogy lépjen.
2011. ápr. 18. 20:47
18/27 anonim válasza:
Ennyi! Várd meg,amíg ő lép! Az lesz a legjobb! Ne lépj többet! Felvetted vele a kapcsolatot,te léptél,a következő meg az övé! Lehet,hogy nehéz lesz, de ne a pénzért legyél a sráccal! Max. a szüleidet megkérheted,hogy segítsenek ki? Ne írj a srácnak, hogy akarsz vele szexelni. Azért legyen az a női szokás,hogy nem adod magad könnyen! :) max. ha nem keres,akkor írhatnál neki pár nap múlva,hogy hiányzol!:) semmi más nem kell.. add magad,de ne könnyen!:) Ma mi volt a "randin?"
19/27 A kérdező kommentje:
Nem tűnik nyomulásnak ha csak annyit is írok,hogy hiányzol!?Főleg ha nem is érdeklem!Az olyan ciki lenne.Ma nem volt semmi.Melóztam!De képzeld,kijöttem a melóhelyről és a pasira gondoltam,hogy olyan jó lenne látni,de nincs olyan szerencsém,h jöjjenek velem szemben.Erre,abban a pillanatban láttam meg őket.De nem álltak meg!:( Csak annyira kiabált a kollegája kifelé a kocsiból,hogy nem láttam a szépfiút.:( Tegnap sem hívtak,hogy menyjünk kocsmázni.Mondjuk mondtam neki,hogy ha későn érnek haza,vagy fáradtak lesznek,akkor halasszuk el.Vagy azért nem hívtak,mert nem érdeklem a pasit.:S Olyan szar így.Úgy érzem semmi értelme nincs egy percemnek sem,hogy nem kellek egy pasinak sem és nem is fogok kelleni.Tegnap is a "párom"megkérdezte,h mikor kapok fizut.Mondom elsején.Kérdezem miért erre azt mondja,hogy azért kérdezte,h meddig kell még,hogy pénzeljen!?Meg olyanokat mond,hogy csak azért volt velem 4 évig,mert nem volt más.Meg pl.,hogy szexelni nem akar,de én nem akarom bekapni neki???Ma még egész nap rajtam van a bőgés.Nem csak e miatt,hanem alapból minden összejött.De ez is része,hogy ennyire lenéz a "párom".Meg persze az is nagyon-nagyon bánt,hogy a szépfiú nem jelentkezik.Pedig tényleg tud minden adatomat.Tel,cím,msn,minden.Úgy vágyom vkire!Nem kell,hogy szeressen,azt sem,hogy jöjjünk össze,csak annyi,hogy legyen itt velem.Hogy csak öleljen meg.
2011. ápr. 19. 18:11
20/27 anonim válasza:
Bocs,hogy most írok,csak szakítottunk a barátommal,és totál magam alatt vagyok, bőgök egész nap, majd írok,ha összeszedem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!