Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy deríthetném ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy deríthetném ki, hogy volt-e már barátnője?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, többször írtam neki neten, kedves, figyelmes velem, de ő nem ír rám sosem, el akartam hívni valahová, de ő nem jött(hihető kifogást mondott).

Én nagyon jóképűnek látom, nagyon sok haverja van, lányok is, meg mostanába sokat jár bulizni, állítása szerint csajozik, de én nem nézném ki belőle, persze nem tudom az alkohol mit hoz ki belőle, de egy elég kedves, visszafogott, rendes, jólnevelt pasi kissé talán visszahúzódó is. Személyesen csak a munkahelyen találkozunk ott meg sokan vannak mások is, haverjai és főleg velük hülyül. Hogy derítsem ki, hogy volt-e már barátnője? Én nem merek lépni, van aki tudja, hogy tetszik nekem, mások csak sejtik, de már ugratták vele, bár ezt abbahagyták pár hete.

ő 21 éves én 20 vagyok.

2011. ápr. 16. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Mit érdekel az téged?Félénk sráccal van dolgod aki tapasztalatlan, ha kell neked írd meg neki konkrétan, hogy tetszik neked és mit szeretnél, ennyi, ilyen egyszerű.Nem mindenki bőbeszédű nagypofájú tele kezdeményező készséggel.

21f

2011. ápr. 16. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nem mersz lépni?Tuti odavan érted, egy nőt sosem utasítanak vissza, vagy inkább megvárod amíg jön egy másik csaj és elveszi előled?Az jobb lenne?
2011. ápr. 16. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!