Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet még találni olyan lányt, aki nem a pénz miatt van együtt egy férfival?
Sokat csalódtam már a nőkben és nem akarok többet.
Köszönöm a válaszokat.
UI: esetleg ha van valakinek tapasztalata, azt megoszthatná.
Miért ne lehetne? Azért mert van pár pénzremenő csaj, attól még nem mind olyan. Rengeteg lány van, aki azért tanul és dolgozik, hogy minél többet keressen. Szerintem aki tanul és vagy dolgozik az nem pénzremenő.
A másik dolog pedig az, hogy nekem hízeleghetne akármilyen pasi, tőlem egy fillért nem csalna ki soha senki. Szóval szerintem az is hibás, aki hagyja.
Én csak olyan lányt ismerek akik magasról tesznek a párjuk anyagi helyzetére. Azért vannak velük (és én is azért vagyok a párommal) mert szeretem. Nem azért mert érdekel a pénze.
Szóval sajnálom hogy téged csak ilyen lányok találtak eddig meg. Kezdj ki az érettebb korosztállyal (20 fölött) azok már nem kis tinip.csák.
22 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!