Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöhet hónapokkal később is a szerelem?
Ezt most nem igazán értem.
Ha beleszeretsz valakibe, annak "oka" van. Megismered a jellemét, megtudod, milyen ember, stb, és ezért bele szeretsz. Igen, ez hónapokkal később is lehet attól, hogy megláttad.
De párkapcsolatban meg minek együtt lenni, ha nem vagy szerelmes?
Hát nézd, attól függ. Azért most is érzel valamit? Mióta vagytok együtt? Amikor én összejöttem a párommal, iszonyatosan tetszett már egy ideje meg nagyon kedveltem, és ahogy elkezdtünk járni folyamatosan éreztem, hogy egyre jobban szeretem, de csak olyan másfél- 2 hónap után tudtam egyértelműen azt mondani, hogy igen, szerelmes vagyok belé, nagyon is :) Azóta is együtt vagyunk, majdnem egy éve, és imádom, sosem voltam még ilyen szerelmes.
Számomra nehéz valakibe ismeretlenül beleszeretni csak a külső alapján, nekem kell egy kis (együtt töltött) idő és ismeretség, hogy beleszeressek valakibe. De az tény, hogy kezdetben is érezned kell, hogy megvan az a kis szikra, amiből fellobanhat a szerelem.
Jöhet napokkal, hetekkel, hónapokkal, sőt évekkel később is a szerelem.
Meglátni, megismerni, megszeretni - ez a folyamat játszódik le általában az emberben a nagy szerelem berobbanása előtt.
Megismerhetsz valakit, beszélgettek, azt hiszed csak egy jó barát, és a végén beleszeretsz. Az az igazi szerelem, mert úgy szereted, ahogy van, hibáival együtt, a gondolkodásmódját a viselkedését.
Az már más kérdés, hogy ő vizsont szeret-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!