Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándultatok valakiből a "sógorok" miatt?
Fiúk esetében történt már olyan hogy a lyuksógorok személye,lányok esetében hogy a dugihugik személye a vártnál meghökkentőbb volt?
A saját példámat előhozva van egy lány akivel hát mondhatom hogy összejöttünk és minden flottul ment egy hullámhosz ésatöbbi bla-bla giccs.
Aztán amikor az exeiről mesélt voltak olyanok is köztük akiket egyébként én is ismertem(nem meglepő hisz egyazon környék meg miegymás),és hát ezek hát valami irdatlan tapló ficsúrok a szememben.Én ott tartok hogy ha képes volt ezekkel a fazonokkal valaha is összeszűrni a levet(márpedig mint mesélte képes volt) akkor valami nincs rendben vele sem az "emeleten".
Durva lenne ha emiatt szakítanék?
Volt ilyesmi velem.Minden adott volt,hogy összejöjjünk,de tudtam,hogy olyan is megdugta,akin mindig nevetünk,mert egy pojáca,uh ezek után nem vállaltam.Úgy is fogalmazhatnék,hogy nem hordok használt cipőt,meg a csaj a haveri társaságban is benne volt,uh így meg végképp nem.
Aztán volt másik konkrét luksógoros kalandom.
Régebben a haveri körben páran mindig videóra vettük a hétvégén felszedett és megdugott bigéket.
Összejöttünk és megnéztük a dugásokat.Az egyiknél mondja a haverom,hogy akit dugok a vidin az ez-meg ez a csaj és ő is megdugta.Jót röhögtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!