Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez felejtős?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves fiú vagyok, és borzasztóan tetszik egy lány az osztályból, bármit megtennék érte, és mindig segítek neki, ha bajban van, ezért szerintem le is esett neki, hogy nem közömbös számomra. Viszont szerintem én nem tetszem neki, de még van rá esély, hogy előbb utóbb talán?
Hallottam olyat egy ismerősömtől aki ilyesmi helyzetben volt még 18 évesen, és neki összejött, és több éves kapcsolatuk lett. Tudom, nem vagytok gondolatolvasók, nem fejtettem ki részletesen a helyzetet, tehát honnan tudnátok, csak véleményt kérnék. Néha annyira levagyok törve :( Kialakulhat valami?
2011. ápr. 15. 20:06
1/7 anonim válasza:
ha tudtok beszélgetni és a csend nem kínos akkor szerintem próbálkozz meg egy randival... vagy csak szervezd úgy h kettesben menjetek haza vagy sétáljatok egyet... mond el neki h nem közömbös neked és lehet h ő is hajlana a randi felé... ne azt próbáld elérni h összejöjjön a kapcsolat hanem csak egy pár találkát és ha ott is jól kijöttök akkor lehet továbblépni ;))
2/7 anonim válasza:
igazából van rá esély h forduljon a kocka mert hallottam már ilyet,bár ennek kicsi az esélye.mindenesetre sok sikert.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. ápr. 15. 20:22
6/7 A kérdező kommentje:
Én is, és ő is 16
2011. ápr. 15. 23:17
7/7 anonim válasza:
akk gondolom közepsulisok vagytok:)
szerintem kettesben beszelj vele erről a temarol. hadd lassa,h tökös srac vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!