Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és találkozni szeretnék egy 14 éves lánnyal. Mondta hogy megbeszéli anyujával és meg is mondta neki. De viszont az első találkára nem a szüleit hozná, ami még érthető is lenne hanem a keresztszüleit. Ilyenkor mi van?
Szerintem ha a csaj szándékosan akarja magával vinni a keresztszüleit, akkor lépj le :DD
Egyébként én biztos megkérdezném simán, hogy mégis hogy tervezi majd utána elmentek-e ketten, tehát a többiek csak odavisznek, vagy ők is ott lesznek végig és akkor egy perc nyugtotok sem lesz?
Nyugtasd meg, hogy nem akarod megerőszakolni aztán feldarabolni és elásni :DD
Én tuti lemondanám, ha a keresztszülei is ott akarnak lenni végig. Az úgy elég kínod tud lenni te meg csak unatkoznál valszeg...
úúúúristen 14 évesen minek felügyelet? lehooooozzzzzzzzz :S
16/L
énis 14/L vok és aszüleimnek eszébe se jutott még eljönni velem randira vagy felügyelőket küldeni:S:S:D
szegény csaj...
Az sicher, hogy megmondanám a csajnak, hogy vagy jönnek a keresztszülei, anyja apja, rokonsága és akkor nincs randi, vagy nem jönnek és lesz randi.
Aztán majd dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!