Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és találkozni szeretnék egy 14 éves lánnyal. Mondta hogy megbeszéli anyujával és meg is mondta neki. De viszont az első találkára nem a szüleit hozná, ami még érthető is lenne hanem a keresztszüleit. Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Meg mit tervezzünk ha ők is jönnek? Séta 4-5-ösben (mert van egy picijük is ) Vagy állatkert családi hangulatban? :S2009. márc. 2. 21:37
1/15 anonim válasza:
Ha találkozni akarsz egy lánnyal, akkor oda minek kellenek szülők? Vagy a lány szeretne bemutatni nekik?
2/15 A kérdező kommentje:
lehet a szülei féltik, de a keresztszüleivel jön. :S Ez fura kicsit.
2009. márc. 2. 21:40
3/15 A kérdező kommentje:
Bár a keresztanyjával sokkal jobban kijön mint anyjával ebből a szempontból érthető
2009. márc. 2. 21:41
4/15 anonim válasza:
Hát.. ez tényleg elég fura. Talán meg kéne beszélned Vele, hogy Te jobban szeretnél kettesben lenni. Meg megkérdezni, hogy miért akarja, hogy találkozz a keresztszüleivel.
Ha meg nála a randizás családi program, akkor lehet hogy még nem egészen érett meg rá..
5/15 anonim válasza:
ja szerintem is nem kell szülő ha szeretitek egymást teljessen fölöslegessek oda
6/15 anonim válasza:
Én 14/L vagyok de eszembe nem jutna a keresztszüleimet is vinni...de tényleg...legyenek ott a barátai akik csak messziről figyelnék..mert hát azt se tudni hogy hány embert öltélxD AMugy ha nem akarod hogy a keresztmamiék menjenek akkor szerintem beszéld meg a csajjal...
7/15 A kérdező kommentje:
Szerintem neki se jutna eszébe csak hát jönnének a keresztszülei biztos :)
2009. márc. 2. 21:44
8/15 anonim válasza:
Ajaj:-DSzerintme átmehetnél te hozzájuk,ott szemelőtt vagytok a szülöknek ha féltik a lányukat ami érthető,vagy megebszélhetitek h a kersztszülei érte mennek a mozi kávézó stb elé.
9/15 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam ezen de valamiért elfelejtettem :) Köszi :) Szerintem megyek én mert nem akarom hogy miattam fáradjanak. :)
2009. márc. 2. 21:47
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek mindenkinek járt a plusz pont :P és a következőkért is jár
2009. márc. 2. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!