Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Intim kérdés, babás anyukák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim kérdés, babás anyukák, hányszor vagytok együtt egy héten a párotokkal?

Figyelt kérdés
Elég ez nektek,vgy neki?
2011. ápr. 14. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát mi minden nap reggel és este is együtt vagyunk. Ha már mindenki ilyen őszinte.
2011. ápr. 14. 12:34
 12/14 A kérdező kommentje:
wow!:-)
2011. ápr. 14. 12:36
 13/14 anonim ***** válasza:
39%

Lányok most komolyan, hogy bírjátok minden nap? Nem fáj a nunitok?

Mikor friss volt a kapcsolatunk voltunk minden nap együtt, (néha többször is) aztán ez szép lassan lejebb ment.

Nekem minden barátnöm arrol panaszkodik hogy kéthetente vannak együtt, én még arra is gondoltam hogy mi milyen extrémek vagyunk gyerekkel heti 1x.

Aki minden nap csinálja, az nem ég ki egyszer? Vagy egyszerüen alá fekszik a férje alá aztán az had nyomja?

Nem tudom elhinni, hogy aki minden nap csinálja az minöségi sexet tud produkálni, az minden percét élevzi.

2011. ápr. 14. 12:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát pedig mi miden nap csináljuk!A nunim köszöni szépen jól van és eléggé jó a szex!A kisfiam már este 8kor alszik....mi együtt elmegyünk zuhanyozni aztán 10óra felé mi is bebújunk az ágyba......simi puszi stb......kb egy órán keresztül kényeztetjük egymást és utána jön a többi! :) ezen mi olyan hihetetlen.....ja és teljesen kielégítő a számomra! :)
2011. ápr. 14. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!