Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ezt nekem szánta?
van egy pasi akivel a bátyám partyján jöttem össze...együtt voltunk,de nem sokáig mert kiderült van barátnője
ez mind pontosan 73napja hiányzik és vissza akartam szerezni úgy h beszélek vele egyre jobban rávezetem h érett vagyok egy kapcsolathoz.
aztán ezt láttam kiírva az üzenőfalán:
De takarodj az útból, már rég megmondtam, hogy ég veled.
Most nézheted, ahogy a sors átszabja az életed,
Felejts el komolyan mondom boldog vagyok nélküled!
Engedj el, ne szorongass, öleld magad át,
Jön egy másik akit érdekelsz és tényleg ragad rád.
...Te boldoggá teszed, ő meg kihajít az útra,
Én meg integetve ordítom ez jár hülye k*rva. ezt vajon nekem szánta vagy másnak? vagy csak úgy kiírta?megkérdezzem tőle? nem vagyok szerelmes belé,de azt akarom érezni h van nekem,h a közelemben és átölel ha félek. azt szeretném h legyen valaki akit feltétel nélkül szerethetek.
Nagyon sokszor irtál neki?
Lehet,hogy már az agyára mentél :/
Nem bizti,hogy neked szánta kérdezz rá..
Am elég bunkó -.-"
köszi.igen mindig mikor feljött megkérdeztem mizujs,hogyvan milyen napja volt...
az a kérdésem h szerintetek nekem szánta-e,kérdezzek-e ráá vagy esetleg még higgyek abban h össze tudok jönni vele...
Children of Distance - Engedj el című száma.
Nem tudom, neked szánta-e, kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!