Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ezt nekem szánta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ezt nekem szánta?

Figyelt kérdés

van egy pasi akivel a bátyám partyján jöttem össze...együtt voltunk,de nem sokáig mert kiderült van barátnője

ez mind pontosan 73napja hiányzik és vissza akartam szerezni úgy h beszélek vele egyre jobban rávezetem h érett vagyok egy kapcsolathoz.

aztán ezt láttam kiírva az üzenőfalán:

De takarodj az útból, már rég megmondtam, hogy ég veled.

Most nézheted, ahogy a sors átszabja az életed,

Felejts el komolyan mondom boldog vagyok nélküled!

Engedj el, ne szorongass, öleld magad át,

Jön egy másik akit érdekelsz és tényleg ragad rád.

...Te boldoggá teszed, ő meg kihajít az útra,

Én meg integetve ordítom ez jár hülye k*rva. ezt vajon nekem szánta vagy másnak? vagy csak úgy kiírta?megkérdezzem tőle? nem vagyok szerelmes belé,de azt akarom érezni h van nekem,h a közelemben és átölel ha félek. azt szeretném h legyen valaki akit feltétel nélkül szerethetek.

2011. ápr. 13. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed ?
2011. ápr. 13. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sokszor irtál neki?

Lehet,hogy már az agyára mentél :/

Nem bizti,hogy neked szánta kérdezz rá..

Am elég bunkó -.-"

2011. ápr. 13. 15:17
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi.igen mindig mikor feljött megkérdeztem mizujs,hogyvan milyen napja volt...

az a kérdésem h szerintetek nekem szánta-e,kérdezzek-e ráá vagy esetleg még higgyek abban h össze tudok jönni vele...

2011. ápr. 13. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Children of Distance - Engedj el című száma.

Nem tudom, neked szánta-e, kérdezd meg.

2011. ápr. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!