Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ciki az, ha a pasim nem vesz nekem csokrot a középsulis ballagásomra? Pedig meghívom.
Figyelt kérdés
szerint nem fog venni:S2011. ápr. 12. 18:59
1/22 anonim válasza:
Nem ciki, max. neked eshet rosszul.
Miért gondolod, hogy semmit nem fog adni?
2/22 anonim válasza:
Ez nem ciki, hanem bunkóság lenne a részéről!
Amúgy honnan veszed, hogy nem vesz neked csokrot?
3/22 anonim válasza:
Nekem se vett ,hanem a szüleivel közösen kaptam csokrot,meg ezüst láncot vett.
4/22 anonim válasza:
ez a kérdés elég önző módra hangzott
5/22 anonim válasza:
de örülnék neki ha ez lenne a legnagyobb problémám :D
6/22 anonim válasza:
engem nemköt le túlságosan a ballagás. én a sajátomról is elkéstem. örülj neki hogy elmegy.
7/22 anonim válasza:
Nem ciki, miért kene bármit is adnia. Ezert van tele a világ kitartott k*rvakkal. Mi az hogy kell bármit is adnia a pasinak. Pfffujj
8/22 anonim válasza:
jah és büntetést nemkaptam. oszt főnök aztmondta h azért az érettségire pontosan menjek
9/22 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem fog venni? Igaz nem alapkövetelmény, de úgy mond illik, legalább egy szálat (szerintem). De ha nem vesz az sem ciki, lehet, hogy mást kapsz tőle.
10/22 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem fog venni? Egyébként nem ciki, egy csokor nem valami olcsó, lehet, hogy nem tud annyit rá költeni. Mondjuk azért valamit ilyenkor illik adni, akár egy szál virágot, vagy valami kis mütyürt, mindegy. De ez olyan alkalom, amikor azért szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!