Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok benne jobban bízni? Vagy tényleg megcsal (t)?
Szia!
Szerintem teljesen normális, ha külön mentek bulizni. Én kifejezetten utáltam a pasimmal menni bulizni, és nem azért, mert meg akartam csalni ezekben a bulikban, hanem azért, mert ha ott volt, nem tudtam kikapcsolni. Mert akkor vele kellett foglalkoznom, nem tudtam a barátnőimmel táncolni, mert ott állt mögöttem vigyázzban, ha egy pasi két méternél jobban megközelített, már ment a lökdösődés.
És igen, a pasik bepróbálkoznak, és lehet, h a haverja is bepróbálkozott a buszmegállóban. A kérdés, Te mit gondolsz? Ha bepróbálkoznak nála, mit fog mondani? Ha szeret, úgyis leépíti a pasit (vagy max addig beszélget vele, amíg az fizet neki egy piát és ennyi).
Az meg, hogy csalódott benned, nem jelenti azt, hogy rögtön meg fog csalni. De tényleg ne legyél féltékeny, meg ne lógj rajta, mert ha úgy érzi megfojtod, tényleg lépni fog.
23L
Tudod az a baj, hogy ha féltékenykedsz ha nem, ő ha akar, akárhogyan is, de megcsal. Ha meg akarja tenni, te hiába kapálózol, megteszi.
Viszont! Túlzott féltékenykedéssel súlyosbíthatod a helyzetet, mondjuk azzal, hogy a lány börtönben fogja érezni magát, mert te mindenért számon kéred stb stb. És így már könnyebben is lép tovább. Senki sem szeret megkötve lenni.
Tehát összegezve, sehogysem tudod megakadályozni, hogy megcsaljon. Ha szeret nem fogja megtenni, ha nem szeret nagyobb rá az esély. Ha túlzásba viszed, akkor még ki is szerethet belőled.
A játék elkezdődött! Sok sikert.
az irásodbol itélve kb 16évesek lehettek.nincs is ezzel gond,de ha ugy érzed nem tudsz benne bizni és olykor megváltozik..na meg még ö ál neked ha számon kéred bizony ott ha tényszerü megcsalás de flört egyebek biztosan történtek.nem akarlak elkeseriteni,de ha ennyi bibi van most akkor felesleges folytatni.
Találsz jobbat.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!