Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik az igazi énje? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az igazi énje? Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
A következő a helyzet a sráccal: mikor együtt vagyunk, nagyon figyelmes, bújós, mindenféle szépeket mond és hogy milyen jó, hogy ott vagyok vele, fordul oda 5 percenként, hogy puszit adjon stb. Viszont amikor a (nem épp makulátlan) haverokkal van, elég felületes. Mikor nem találkozik velük, egyértelműen más a viselkedése, hív családi összejövetelekre, mert járunk... Máskor viszont valamelyik haver megkérdezi, hogy jár-e velem, letagadja. Most akkor melyik az igazi énje? Amit nekem mutat vagy amit a haveroknak? Igazából leszar engem és csak megjátsza magát, amikor együtt vagyunk és nem is akar ennél többet vagy szeret velem lenni és kedveli a társaságom, csak a haverok előtt ez "ciki" lenne?
2011. ápr. 12. 12:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
Valóban fontos,hogy hány éves.Egyébként egyértelmű:a haverjai idióták(bár kérdés,hogy miért ilyenekkel haverkodik)és ha előttük is kedves lenne,hallgathatná,hogy papucs,meg égő stb...Szeret téged,ha kettesben meg így odavan,én így érzem.De a kapcsolatok egyik legfontosabb eleme a kommunikáció!!!Beszéld ezt meg vele!Mond el neki,h ez neked fáj.Vagy ne találkozzatok a haverjaival.
2011. ápr. 12. 15:52
 12/15 A kérdező kommentje:
A haverjai miatt már a rendőrségre is bevitték(bár szerencsére egy éjszaka után elengedték), folyton kihasználják anyagilag, de ugyebár "menő csávóknak" tűnnek a szemében a haverok, gondolom... ezért hiszem azt, hogy égő lehetek előttük. :( Egyébként 25 éves, én pedig 23.
2011. ápr. 12. 16:54
 13/15 anonim ***** válasza:
az szerinte normális, hogy felületese-bb mikor a haverokkal van, de a letagadás azért vállalhatatlan lenne számomra! nyilván a haverok előtt nem kezdek el romantikázni, mert kiröhögnek...
2011. ápr. 12. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:

25 éves és itt tart?

Én azt gondoltam az elmondottakból, hogy 14 lehet...

Ez elég gáz, már bocs.

És ezt te tűröd?

Még tizenévesen sem volt olyan barátom, aki ne lett volna "büszke" rám és ne fogta volna a kezem, vagy ne puszilt és ölelt volna meg bárki előtt.

Persze a barátai is nagy IQ fájterek lehetnek, ha huszonévesen cikiznek valakit azért, mert barátnője van.

25 évesen ezt csinálja?

Ő már egy felnőtt férfi basszus!

Én azonnal kidobnám, az tuti.

L/24

2011. ápr. 12. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
25 évest nem azért cikizik ki, mert általában barátnője van, hanem azért, mert egy bizonyos barátnője van. Ő sem azt szégyelli a barátai előtt, hogy barátnője van, hanem azt, hogy ez a bizonyos bartánő TE vagy. Szar ügy.
2011. ápr. 13. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!