Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja, hogy azt mondjam a barátnője leszek? Ha azt mondom oké, akkor se változna meg a kapcsolatunk.
Ige,a szüleim eléggé elutasítanák. próbálom puhítani őket. Anyunál elég jól megy,aput meg majd anyu elintézi... remélem.
Azért nem kezelem ugy mint A Barátomat osztálytársak elött,mert azt szeretném ha elöbb a szüleim elött lennék hivatalosak.
"Azért nem kezelem ugy mint A Barátomat osztálytársak elött,mert azt szeretném ha elöbb a szüleim elött lennék hivatalosak."
Azért ennyi engedményt tehetnél :)
Szép gondolat a részedről, hogy a szülők fontosabbak az elfogadás terén, de úgy vélem ez nem függvénye annak, hogy a barátaid előtt hivatalosan felvállald.
Ha a srác szeret téged, nagyon rosszul eshet neki, hogy nem teszed még a barátaid előtt sem.
Gondolj bele, fordítva hogy esne ez neked?
Bocs, nem akarlak megbántani, de ez kicsit gyerekes.
Az lehet, hogy te élvezed, de szerinted a párod mit gondol a dologról?
Tegnap mikor barátommal felmentünk a kulturhoz fogtuk egymás kezét,meg minden,puszilkodtunk. Szóval felvállaltam. A barátok örültek neki, meg mondták h ezt sejtették.
Viszont mikor hazamentem anyám egy hatalmas pofonnal fogadott és olyanokkal mondott h feljelneti barátomat lilomtiprásért. :( Megteheti?
MOnd meg anyukádnak h1 nagy pofon nem old meg semmit sem :)
Bocs,nem tudtam kihagyni :)
És anyukádnál megy jobban a "puhítás"??? ajaj :(
Egyébként nem jelentheti fel. Mivel elmúltál 16, akkor se jelenthetné fel, ha lefeküdnétek egymással (ahhoz 14-nek kell elmúlnod).
Semmiképp nem lehet vele beszélni? Megnyugtatni, hogy te még nem akarsz lefeküdni vele, de igenis szeretitek egymást, és egy kézfogásból, csókból még senkinek nem lett gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!