Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnője lennék? Van egy srác akivel ugy indult a kapcsolatunk h csak összejártunk.19/L és 27/F
Van egy srác akivel ugy indult a kapcsolatunk h csak összejártunk... Mikor ő akart többet én nem,és mikor én akartam többet ő nem. ilyenkor mindig leépített,de max 1 hónap mulva ujra keresett. Lassan 1 éve hűlyít engem... Én már régóta többet szeretnék mint csak sex,de mikor mondom neki,akkor ő visszahátrál és leépít. Aztán megint keres. Ez a 3. ilyen alkalom.... és fogalmam sincs mit akarhat tőlem. Nem is kérdezek rá h most mi van köztünk,mert félek h megint le fog éípetni... Nem mond semmit,de az utcán mikor ki kisáér a buszhoz megfogja a kezem,meg ad bucsu puszit,mikor nála vagyok halottam h mondta már a lakótársának h a barátnőjével van...
tényleg nem tudom mit akarhat... de ez a bizonytalanság nekem nem jó
pont ez az... h ugy érzem h csak arra kellek neki,de néha meg ugy h többet jelentek neki...
Nem igazán értem ezt az egészet. Mátr többször be akartam fejezni vele mindent ha ő nem akar többet,de mindig ő keresett elöbb. Aoxor alszok ott is nála,meg filmet nézünk... Néha már ugy érzem h tényleg nem csak arra kellek neki. De mikor oda kerül a sor h megmondja h mi van,akkor véget vet mindennek... :S
figyi ez elég egyértelmű h csak a szexre kellesz neki, márcsak a korkülönbség miatt is.
én nem aláznám tovább magamat és lelépnék
hát igen tök hülye vagyok h hagyom m,agam... :S de olyan szerelmes vagyok belé :S
még egy próbát megér... ha most hétvégén is keresni fog,akkor azt mondom neki h beteg leszek,és ha így is akar találkozni h tudja nem lehet semmi ,akkor csak többet jelentek neki mint egy egyszerü dugás,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!