Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha még nem jártam senkivel?
Szia!:)
Én undorítónak találom,ha egy ilyen kis 10-13 éves pi.csák már "smárolnak" és "pasiznak"(de utálom ezeket a szavakat).Szerintem tökre nem gáz! Értékelendő! 12|L
8. utáni nyáron jöttem össze az első pasimmal és egy évig jártam vele. szoval nem vagy sem elkésve sem lemaradva semmivel. azok a lányok akik 12évesen már "smároltak" rendszerint vagy ribancok lesznek, vagy később elmondhatják magukrol h várhattak volna még. persze most még erre büszkék, mert azt hiszik nagy szám. pedig a fiuk többsége a szolid visszafogott lányokra bukik. aki megvárja a megfelelőt mielőtt megtanul smárolni...
szoval sztem nem gáz, várd ki azt a pasit aki megküzd a szeretetedért. és kiérdemel!
Miért akarod őket utánozni?
Sajna, te vagy a normális.....
Ha 10 év múlva visszanézel és eszedbe jut hogy mit éreztél, gondoltál most, ki fogod magad röhögni...hidd el...
Szia :)
Szerintem egyáltalán nincs ezzel semmi baj :) mindennek eljön az ideje :) Örülj hogy nem csalódtál eddig pasiban, és törekedj arra hogy ez ne is történjen meg. Annyi az egész hogy még nem találtad meg azt akivel összeillesz...mások pedig beérik olyannal aki éppen tetszik nekik és az körülbelül pár hétig vagy 1-2 hónapig tart...
persze vannak akik szerencsések ebbe :D
de ne akard elsietni :)
egyeltalán nem gáz. azokból a lányokból pedig rendszerint olyanok lesznek, akik megbánták, hogy ilyen fiatalon belevágtak a dolgokba.:DD am meg 13 évesen a járás nem azt takarja mint mondjuk egy 16-17 és idősebb éves pároknál, habár manapság már ki tudja.. mellesleg még én sem voltam senkivel kapcsolatban, pedig nem vagyok csúnya, egyeltalán nem. habár én inkább játszadozni szeretek a fiúkkal, mint kapcsolatban lépni.:D sok baj van velem, mert mindig az elérhetetlen kell.:) szóval ne akarj azokra a lányokra hasonlítani, maradj meg önmagad és hogyha tetszik valaki, akkor kezdeményezz finoman, de a korobeli fiúk még elég éretlenek. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!