Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünetet kér? Mire jó ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetet kér? Mire jó ez? Jobb lesz utána?

Figyelt kérdés

Na akkor alapadatok (:

Ultratávkapcsolat, ami kb annyit jelent, hogy ő Magyaro. egyik felén lakik, én meg a másikon, ebből adódóan nagyon-nagyon ritkán tudunk összehozni találkát. Most például novemberben láttuk egymást utoljára, és ez borzasztó régen volt, ezért ez is az egyik ürügy a szünetre.

Ennek ellenére múlt hónapban voltunk 1 évesek, ami nem sok idő, de nem is kevés..

További ürügyek még:

Azt mondta gondolkodni akar, hogy mégis mi legyen velünk. Meg szeretne megoldást találni arra, hogy tudjunk találkozni hetente, ami végülis nagyon is jó lenne.

Mivel sokat veszekedtünk, így mondta azt is, hogy legalább ezek így elmaradnak.

Konkréten újrakezdeni akarja majd, teljesen elölről, egy kis szünet után.

Beleegyeztem, mégis félek. Azt mondta nem fog megcsalni, de ez az egyetlen, amitől hihetetlenül rettegek.. Mi lesz ha talál mást? Azt mondta 1000%, hogy végig engem fog szeretni akkor is, és nem fog megcsalni a szünet alatt se. Még az is rádob erre egy lapáttal, hogy a legjobb haverja meg a barátnője pedig ma szakítottak, pontosan akkor, mikor mi. Most akarják kiélni magukat?

Teljesen össze vagyok zavarodva. Jobb lesz most ettől? Nem fog megcsalni? Ugye nem lehet, hogy más lányt talált magának?

15 évesek vagyunk mind a ketten, de nagyon szépen kérek mindenkit, hogy ne ítéljen el a kor miatt, és úgy írja a választ, mintha ide 25-öt írtam volna, és nem 15-öt. Mindketten érettebbek vagyunk a korunknál, és nagyon nem szeretném, hogy valaki egy általánosításból induljon ki.

Nagyon nem szeretnék csalódni, mert borzasztó érzékeny lelkem van, és biztosan nem bírám ki :(

Elnézést a kisregényét, és előre is köszönök minden választ (:

Szebb estét/napot mindenkinek

2009. márc. 1. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazándiból nem egészen értem, hogy akkor miért is jó ez a szünet... Mert ha úgyis nem fog megcsalni, ha úgyis folytatni akarja, akkor ... szóval nem értem.

De ne aggódj! :) Szerintem nem lesz baj. A szünet alatt azért még beszéltek egymással? vagy miben egyeztetek meg? És meddig tart? Ezt tisztáztátok? Mindenképp tisztázzátok, hogy mennyi ideig tartson ez az állapot. És a letelte után nem habozni, hanem amint lehetséges, találkozni! :)

2009. márc. 1. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez a konkrét problémám nekem is. Nem értem, hogy mire jó..

Amúgy beszélünk persze. Csak azért nem úgy, mintha együtt lennénk.

Találkozás a tavaszi szünetben esedékes, ami azért még bő egy hónap. Valószínűleg, akkor majd együtt leszünk megint.

Azt mondta, hogy nem fog megcsalni, és szerinte nem lesz más lánnyal, de még ő sem tudja, hogy hogyan alakulnak a dolgok :( Nem tudom, de ez az, ami engem a leginkább megrémíszt :(

2009. márc. 1. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Neked ez tényleg jó, hogy ennyire ritkán vagytok együtt? Hát ha ezt így egy évig bírtátok, akkor le a kalappal, nekem is volt egy hasonló kapcsolatom, mi havonta találkoztunk, hát legyen elég annyi, hogy kb 4 találka volt. Na mindegy. Ne haragudj, de nem bírom kikerülni, de 15 éves vagy, és gondolom, a barátod sem lehet sokkal több. Ha barátot szeretnél, talán magadnak okozol fájdalmat, ha ilyen úton tartod. Igazán nem értem, minek a szünet, ha amugy sem találkoztok. Sztem azért akarhat, hogy ne lógjon a kérdés a levegőben, hogy "mikor találkozunk végre". Ha olyan fiatal, ahogy én gondolom, valószínüleg ez nagy nyomás lehet neki. Lehet, hogy megbántalak, de én őszintén szólva nehezen hinném el, hogy nem fog megcsalni, és itt okként megintcsak a fiatalságot említem, de ne haragudj meg ezért. Nem írhatok úgy, mintha 25 évesek lennétek, de ha úgy is lenne, akkor is elég necces a helyzet. Én nem lennék a helyedben, de talán tudok adni egy tanácsot. Ne stresszelj azon,hogy mi lesz. Akármi történik, belehalni nem fogsz, max nagyon fog fájni, de tapasztalatokat szerzel, amit viszel tovább magaddal, így végül pozitívan lépsz ki a kapcsolatból, ha esetleg úgy alakul. Szórakozz a barátnőiddel, élj át mindent, amit csak tuidsz, mert nagyon hamar rájössz, hogy hoppá, 40 éves vagyok és mit is csináltam 15 éves koromban?? Arra gondolj, akárhogy legyen, 1 év múlva már nevetve gondolsz rá. Minden jót neked!
2009. márc. 1. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:

ha az egyik fél szünetet kér, abból szakitás lesz. erre készülj fel. tőlem is kértek szünetet, én is kértem már, sose lett jó vége. szerintem ennek az egész szünetkérésnek az a lelki háttere, hogy az embert már nyomasztja a kapcsolata, de érzi, hogy szereti még a másikat, tehát végleg elhagyni nem akarja (legalábbis eredetileg); de amikor megkapja a szünetet, hirtelen felszabadult lesz, és már nem tud visszamenni a másikhoz, mert már nem azt látja benne, hogy mennyire odavan érte, hanem hogy mennyi gondot vállalna ismét fel.

szóval kedves kérdező, próbálj meg erős lenni.

2009. márc. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!